Jump to content

Lidl Σύμβουλος υποστήριξης εμπορικών εφαρμογών Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

Lidl

 

Σύμβουλος υποστήριξης εμπορικών εφαρμογών

Θεσσαλονίκη

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.

 

Τα καθήκοντά σας

Εργάζεστε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Θεσσαλονίκη. Είστε το πρόσωπο που έρχεται πρώτο σε επαφή με τις νέες εκδόσεις των εμπορικών εφαρμογών της εταιρίας. Με την παραλαβή τους, φροντίζετε για τη διασφάλιση της ποιότητάς τους. Πραγματοποιείτε έλεγχο (μέσω λειτουργικών δοκιμών) και εγκατάσταση των εφαρμογών, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα. Συνεργάζεστε επίσης με τα κεντρικά στη Γερμανία για θέματα υποστήριξης / εκπαίδευσης. Αναλαμβάνετε την αρχική εκπαίδευση των χρηστών, όπως και των συνεργατών του κέντρου υποστήριξης, ενώ παράλληλα προσφέρετε δεύτερο επίπεδο υποστήριξης για τις εφαρμογές του αντικειμένου σας

 

Το προφίλ σας

Ιδανικά είστε απόφοιτος-η ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, με κατεύθυνση στην πληροφορική/διαχείριση εμπορικών εφαρμογών. Διαθέτετε τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία σε διαχείριση έργων (Project Management) και ευχέρεια προφορικού και γραπτού λόγου στα ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά. Ιδιαίτερα θα εκτιμηθεί η γνώση του πακέτου SAP (χρήση ή/και παραμετροποίηση), καθώς και βάσεων δεδομένων oracle. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι εξίσου σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν δεξιότητες επικοινωνίας, ομαδικό πνεύμα και συνέπεια, καθώς και ικανότητα εργασίας υπό πίεση..

 

Τι προσφέρουμε

Αναλαμβάνετε μια ποικιλόμορφη εργασία με ελκυστικές αποδοχές και παροχές, όπως επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και κινητό τηλέφωνο. Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Έπειτα από ολοκληρωμένη εκπαίδευση, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση σας, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

 

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/4193_22974.htm.

 

Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.

 

Σημείωση: Η αίτησή σας αφορά μόνο τη συγκεκριμένη αγγελία και δε θα ληφθεί υπόψη για άλλες περιοχές.

 

Πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Προστασία προσωπικών δεδομένων».

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...