Jump to content

Πτυχιούχοι Πληροφορικοί στην Epsilon Net σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα


Recommended Posts

Πτυχιούχους Πληροφορικής με εμπειρία ζητά η Epsilon Net

 

 

 

 

 

Πέντε νέες θέσεις εργασίας θα καλύψει η εταιρεία Πληροφορικής Epsilon Net ΑΕ. Η εταιρεία έχει ως αντικείμενο της την παρακολούθηση και την επεξεργασία των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων.

 

Οι νέες θέσεις αφορούν τις ειδικότητες:

 

Senior Program Developer(Kωδ.:THESS.DEV01)

Η εταιρεία αναζητά για το Τμήμα Παραγωγής της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη έναν senior Program Developer. Τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι: Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ κατεύθυνσης πληροφορικής, προϋπηρεσία τριών τουλάχιστον ετών, άριστη γνώση ανάπτυξης εφαρμογών σε περιβάλλον Microsoft ΝΕΤ Framework C# και Microsoft SQL Server και πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

 

Προγραμματιστής Εφαρμογών Η/Υ (κωδ.: THESS.DEV02)

Ο νέος συνεργάτη θα ενταχθεί στο τμήμα Παραγωγής της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να κατέχει είναι: Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ κατεύθυνσης πληροφορικής, τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία, άριστη γνώση ανάπτυξης εφαρμογών σε περιβάλλον Delphi 7 (και νεότερο) και Microsoft SQL Server, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες -για τους άνδρες υποψηφίους- και ηλικία έως 35 ετών.

 

Υπεύθυνος/η Οργανωτικού (κωδ.: THESS.ExADM01)

Μία θέση στο τμήμα Διοίκησης θα καλύψει η Epsilon Net ΑΕ. Βασικά καθήκοντα του νέου συνεργάτη θα είναι η υποστήριξη και διαχείριση εργασιών, το Project Management, η τήρηση και παρακολούθηση χρονοδιαγραμμάτων, ο προγραμματισμός και ο συντονισμός συναντήσεων, αλλά και η παρακολούθηση και διαχείριση ομάδας και reporting.

Ο κατάλληλος ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση χρήσης H/Υ και προγραμμάτων MS Office, εμπειρία χρήσης προγραμμάτων CRM  ERP, τουλάχιστον διετή εμπειρία σε ανάλογη θέση, κατά προτίμηση σε εταιρεία πληροφορικής, ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών καθηκόντων, αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

 

Υπεύθυνος Δικτύου Συνεργατών

Για το τμήμα Πωλήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της έναν Υπεύθυνο Δικτύου Συνεργατών. Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να διαθέτει απαραίτητα τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον χώρο της Πληροφορικής και των εμπορολογιστικών εφαρμογών, άριστες διοικητικές ικανότητες και πωλήσεων, δυνατότητες πραγματοποίησης συχνών ταξιδιών στην περιφέρεια, ευελιξία και πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

 

Tax Support Advisor (κωδ.: THESS.TSAD01)

Τέλος, η εταιρεία θα προσλάβει για το τμήμα Υποστήριξης Λογιστικών εφαρμογών και Μισθοδοσίας στη Θεσσαλονίκη έναν Tax Support Advisor. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (μεταπτυχιακό επιθυμητό), εμπειρία τριών τουλάχιστον ετών σε λογιστικό γραφείο, ενώ επιθυμητή είναι n γνώση των εφαρμογών της Epsilon Net.

Τέλος, ο υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...