Jump to content

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - JOBFAIR 2016 - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 16 &17 Μαΐου 2016


Recommended Posts

ΝΕΟ: ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - JOBFAIR 2016 - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Πανευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση "Ημέρες Καριέρας - Job Fair 2016 - Α.Π.Θ."  που θα πραγματοποιηθούν στις

16 &17 Μαΐου 2016, 9:00-18:00

στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΠΘ (κόκκινο κτίριο), 3ης Σεπτεμβρίου - Πανεπιστημιούπολη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δίνεται η ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους φοιτητές  να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις με κορυφαίες εταιρείες που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία.

                

 

               Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Ημέρες Καριέρας, δίνεται η ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους του ΑΠΘ, να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις με κορυφαίες εταιρίες που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία.

Τα ραντεβού των υποψηφίων που έχουν κάνει αίτηση και έχουν επιλεγεί από τις εταιρίες, είναι διαθέσιμα στο λογαρισμό τους στη ΔΑΣΤΑ.

Για να δείτε τα ραντεβού σας:

Σύνδεση στη ΔΑΣΤΑ (www.dasta.auth.gr -Σύνδεση (επάνω δεξιά) / Ημέρες Καριέρας -Τα ραντεβού μου / Κάτω από κάθε εταιρία που έχετε επιλεγεί, εμφανίζεται με πράσινα γράμματα η ώρα του ραντεβού σας.

 

               Στον ίδιο χώρο θα λαμβάνει χώρα, έκθεση των εταιριών Job Fair 2016, όπου οι συμμετέχοντε θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις εταιρίες, να δώσουν το βιογραφικό τους και να ενημερωθούν για τις προοπτικές εργασίας στον αντίστοιχο κλάδο. Το Job Fair 2016 θα είναι ανοιχτό για όλους του φοιτητές και απόφοιτους. Μόνη υποχρεώση είναι η εγγραφή στην εκδήλωση. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΓΙΑ ΤΟ JOBFAIR Παράλληλα, κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, αλλά και workshops σχετικά με την εύρεση εργασίας.

Δείτε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και τη λίστα των εταιριών που θα συμμετέχουν στο Job Fair 2016.

 

               Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δικτυωθείτε, να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας, αλλά και να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Ιστοσελίδα εκδήλωσης

Facebook

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό BEST Thessaloniki μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: best.eu.org/thessaloniki Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκηςμπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: dasta.auth.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...