Jump to content

Εμμισθη πρακτική άσκηση για 100 νέους στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών


Recommended Posts

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών A.E. "Ελευθέριος Βενιζέλος", μετά την επιτυχία του προγράμματος AIRPORT PRAXIS 1 του 2014, μεσω του οποίου δόθηκε η ευκαιρία για έμμισθη επαγγελματική προϋπηρεσία και κατάρτιση σε 70 νέους ανακοινώνει την έναρξη νέου προγράμματος, AIRPORT PRAXIS 2 που δίνει την δυνατότητα σε 100 νέους ανθρώπους να εργαστούν μέχρι έξι μήνες σε θέσεις του Αεροδρομίου, προσφέροντάς τους ένα πολύτιμο εφόδιο προϋπηρεσίας στα επόμενα επαγγελματικό βήματά τους.

               Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με το AIRPORT PRAXIS 2, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κοινωνικού προβλήματος της ανεργίας και υποστηρίζει έμπρακτα τους νέους πολίτες, προσφέροντας ουσιαστική κατάρτιση και απασχόληση.

               Επιπλέον του μισθού και της προθλεπόμενης κοινωνικής ασφάλισης, η εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο για την διάρκεια της απασχόλησης.

                

               Συγκεκριμένα αναζητούμε:

               Α) Νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν εξάμηνη επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις στους επιχειρησιακούς τομείς αεροπορικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επίγειας πρόσβασης, υπηρεσιών αεροσταθμού και τεχνικών υπηρεσιών Αεροδρομίου.

               Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.

               Β) Νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, φοιτητές, απόφοιτους ή τελειόφοιτους ΑΕΙ ή ΤΈΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν τρίμηνη επαγγελματική εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της εταιρείας του Αεροδρομίου αποκτώντας εξειδικευμένη κατάρτιση.

                Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους και να υποβάλουν το Βιογραφικό τους σημείωμα μέσω του διαδικτυακού τόπου http://www.aia.gr/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings-AIA/.

               Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αντα Σαββάλα στο [email protected] ή με την κα Μαριάννα Πλαγιαννάκου στο [email protected].

                

               Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 30/06/2016.

               Η έναρξη του προγράμματος ορίζεται για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...