Jump to content

Πτυχιούχοι Πληροφορικής για το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών


afotakel
 Share

Recommended Posts

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

               Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Απικής, ενδιαφέρεται να αναθέσει έργο σε δύο Πτυχιούχους ΑΕΙ Πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος: «ΕΠΣΑΔ» για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/12/2016, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.23 του Ν.2621/98 καθώς και την απόφαση του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία 238η/7.9.2016.

               Περιγραφή έργου: Το έργο ΕΠΣΑΔ συγχρηματοδοτείται από την Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ΕΕ και αφορά στην συλλογή δεδομένων, μελέτη και αξιολόγηση της κατάστασης των αλιευτικών πόρων στις ελληνικές θάλασσες.

               Περιγραφή έργου που αφορά στην προκήρυξη: Συντήρηση και ανάπτυξη βάσης δεδομένων σύμφωνα με τις ανάγκες του ΕΠΣΑΔ. Ανάπτυξη αλγορίθμων επεξεργασίας αλιευτικών δεδομένων.

               Παραδοτέα: Αλγόριθμοι εκτίμησης συνολικής παραγωγής ανά αλιευτικό εργαλείο στο Αιγαίο πέλαγος.

               Απαιτούμενα προσόντα: Δύο πτυχιούχους ΑΕΙ Πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου. Θα συνεκτιμηθούν: Γνώση στην ανάπτυξη και διαχείριση βάσης δεδομένων.

               Γνώση στην ανάπτυξη και συντήρηση web εφαρμογών χρησιμοποιώντας τεχνολογίες JEE. Γνώση SQL και τουλάχιστον ενός εμπορικού RDBMS. Γνώση διαχείρισης LDAP. Γνώση στη χρήση και διαχείριση ΒΙ συστημάτων. Γνώση διαχείρισης δικτύων. Γνώση λειτουργικών UNIX-BASED και WINDOWS. Γνώση Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS). Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε συναφή με την ανάπτυξη και διαχείριση λογισμικών δικτύων και ΒΙ συστημάτων.

               Τόπος εργασίας: Ο ανάδοχος αναλαμβάνει την υποχρέωση να είναι διαθέσιμος/η για συνεργασία στο χώρο που εξελίσσεται το πρόγραμμα (εγκαταστάσεις ΕΛΚΕΘΕ στον Άγιο Κοσμά).

               Εργολαβικό αντάλλαγμα: 10.200 ευρώ πλέον του ΦΠΑ

               Αιτήσεις συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα, φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πτυχία, βεβαιώσεις εμπειρίας) θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 5/10/2016, στα γραφεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση 46,7 χιλ.Λεωφ.Αθηνών-Σουνίου, στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι), Τ.Κ.190 13, Τ.Θ.712, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

               Πληροφορίες: www.hcmr.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...