Jump to content

2ο autoexec.gr & azureheads.gr Unified Community Event


kavag
 Share

Recommended Posts

Φίλες και Φίλοι,

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το τελευταίο event του 2016, το 2o Unified Community Event, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

 

Μετά την επιτυχία που είχε το 1o Unified Community Event στις 25 Νοεμβρίου, ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με το azureheads.gr και θίγουμε τεχνολογικά θέματα με εξαιρετικό ενδιαφέρον ! 

 

Στο event αυτό, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, από τα μέλη του autoexec.gr και του azureheads.gr, όπου θα παρουσιαστούν οι τρόποι εγκατάστασης και διαχείρισης καθώς και το Licensing, του νέου installation option που ήρθε με τον Windows Server 2016, του Nano Server. Στην συνέχεια, θα δούμε κάτι που απασχολεί όλες τις επιχειρήσεις, δηλαδή, πως μπορούμε να προστατέψουμε τα αρχεία και τα emails της εταιρείας, με δικαιώματα που αποθηκεύονται και μετακινούνται μαζί με αυτά.

 

Τέλος, θα δούμε πως μπορούμε να παρακολουθούμε διαρκώς την ορθή λειτουργία του web site μας και των εφαρμογών μας και να αναγνωρίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τα όποια πιθανά προβλήματα στην απόδοση τους, ενώ θα κλείσουμε με ένα demo έκπληξη !

 

Πρόγραμμα

 

  • Nano Server: Deployment, Management, Troubleshooting - George Markou
  • Azure Information Protection: What it is, How it works ? - Pantelis Apostolidis
  • Azure Application Insights: Track your app’s availability, performance and success - Dimosthenis Stellakis

 

FAQs

 

Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρόνια!

 

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο τελευταίο event της χρονιάς, θα βρείτε την παρουσίαση που έκανα για το Nano Server στο παρακάτω url:

 

http://www.markou.me/2016/12/nano-server-just-enough-operating-system-2nd-unified-community-event-azureheads-autoexec-gr-22122016/

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...