Jump to content

Αναβάθμιση της πλατφόρμας του autoexec.gr


kavag
 Share

Recommended Posts

autoexec-logo-2014-FINAL.JPG

Φίλες και φίλοι,

Όπως οι περισσότεροι ίσως γνωρίζετε, η πλατφόρμα που υποστηρίζει το autoexec.gr, από το 2014 και πέρα είναι η αναγνωρισμένη πλατφόρμα της Invision Community. H μετάπτωση στην πλατφόρμα αυτή, όπως θα θυμάστε,  είχε γίνει επίπονα, όπως όλες οι ματαπτώσεις, από εκείνη της telligent community, η οποία υποστήριξε το αγαπημένο μας autoexec.gr από την δημιουργία του μέχρι το 2014!

Η τελέυταία αναβάθμιση, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και αφορούσε αφενός στον Server που μας φιλοξενεί, αλλά και στην έκδοση του software της πλατφόρμας. Εφαρμόστηκε δηλαδή η τρέχουσα έκδοση του Invision Community που περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες όπως και ευκολίες. 

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε νέες δυνατότητες να κάνουν την εμφάνιση τους στο autoexec.gr, όπως για παράδειγμα η επιβεβλημένη χρήση του https και των πιστοποιητικών ασφαλείας, έτσι ώστε η επικοινωνία να είναι end-to-end κρυπτογραφημένη. Η ενεργοποίηση του Multi Factor Authentication για τους διαχειριστές. Η ενεργοποίηση πολλαπλών Identity providers, όπως η Microsoft, το LinkedIn, το Twitter και άλλα πολλά.

Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές, θα είναι μιά ευχάριστη έκπληξη στην καθημερινή σας περιήγηση στο autoexec.gr, όμως άλλες, είμαστε βέβαιοι, πως θα σας δυσκολέψουν ή θα σας ενοχλήσουν. Έτσι, στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, όποια παρατήρηση, όποια ιδέα για κάποια νέα λειτουργία, αλλά και όποιο παράπονο έχετε να μας το μεταφέρετε και εμείς σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε.

Σας ευχαριστούμε,

Οι διαχειριστές του autoexec.gr 

 

Link to comment
Share on other sites

  • kavag unfeatured this topic
 Share

×
×
  • Create New...