conte Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 Γειά σας, θέλω από μια εφαρμογή που στέλνει με mail ενα report στους εργαζομένους να λαμβάνω αποδεικτικό ανάγνωσης η παραλαβής. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει μόνο smtp settings, τα οποία έχω βάλει και στέλνω χωρίς πρόβλημα. O λογαριασμός είναι Microsoft 365 Business Standard ο χρήστης χρησιμοποιεί Outlook για την αποστολή παραλαβή μηνυμάτων, αλλά η εφαρμογή δεν κάνει χρήση αυτού για να έχω την δυνατότητα request a read receipt. Υπάρχει τρόπος να να γίνει; ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klag Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Βρίσκω το ακριβώς ανάποδο... άρα μήπως κάνοντας το ανάποδο από αυτό που περιγράφει γίνει αυτό που θες?Disabling delivery and read receipts in Exchange Online | WebDiary.com Αν ρυθμίσεις το Outlook να ζητά πάντα Delivery and read receipts , εφόσον φεύγει από το Outlook δεν σου παίζει?Add and request read receipts and delivery notifications (microsoft.com) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts