Jump to content

Dimitris Moutzouris-Ligeros

Members
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Dimitris Moutzouris-Ligeros's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

 1. Την Πέμπτη που μας πέρασε ο Βαγγέλης Καψαλάκης κι εγώ κάναμε από μια παρουσίαση στον ISACA. H παρουσίαση του Βαγγέλη με θέμα “Security in Virtualization, Consolidation & Cloud Computing” ήταν όχι μόνο άψογη αλλά πλήρης. Επίσης η εργασία αυτή στο powerpoint είναι έτσι γραμμένη που μπορεί να διαβαστεί χωρίς να αφήνει κενά. Όμορφη δουλειά. Βαγγέλη ξανά μπράβο και νομίζω ότι πρέπει να την ανεβάσεις στο site.
 2. Επιπλέον ο σωστός, δεν ρίχνει τέτοιο σετάκι στη φωτιά. Το χρησιμοποιεί για κυριλέ δίσκο σερβιρίσματος. (σκέψου, βάζεις πάνω τα σουβλάκια κι αποκάτω (στην οθόνη) βάζεις i-γαρνιτούρα!
 3. Ενώ το αντίστοιχο μηχάνημα με windows, ε, πως να το κάνουμε είναι απρόσβλητο από οτιδήποτε! Μήπως επειδή είναι ανύπαρκτο; Ρε σεις, πέρα από την πλάκα, οι παρωπίδες σας πάνε σύννεφο. Κανείς δεν αμφισβητεί την κυριαρχία των windows. Αλλά εσείς συγκρίνετε to ιpad και το iphone με το τίποτα! Γίνεται; Δεν γίνεται; Κακά τα ψέματα. Αντίστοιχο του ipad με windows δεν υπάρχει. Τα windows ultimate (από τα xp ακόμα) δεν προχωρήσανε. Όχι με ευθύνη της MS, αλλά δεν προχωρήσανε. Αντίστοιχο του iphone, μόλις βγήκε το Nokia και τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο iphone. Κι ας ήταν η MS που πρωτοέβγαλε πριν δέκα χρόνια πρώτη smartphone λειτουργικό (το windows CE). Κι ας κοιμήθηκε η MS για δέκα χρόνια. Την πέρασε ποιος, η Google! H ανύπαρκτη. Δε λέω, άμα βγάλει τα "8" μπορεί να είναι απίθανα και να τα κάνουν τα ipad για τη φωτιά, αλλά μέχρι τότε, respect.
 4. Δεν πειράζει, παλιό είναι το iPad (#1).
 5. Πικρό χιούμορ. Και δυστυχώς θα μπορούσε να γίνει αληθινό!
 6. Συγνώμη δηλαδή, χρειάζονται backdoors; Τόσες άλλες αφύλακτες τρύπες δεν τους φτάνουν; Και δεν το λέω μόνο για τα windows. Όλα τα λειτουργικά, από τη στιγμή που έχουν πάνω-κάτω ίδιο τρόπο δημιουργίας και +80 εκατομμύρια γραμμές κώδικα, από τρύπες άλλο τίποτα.
 7. Καλέ, στη Μύκονο καλέ; Θα ΄ναι και τα παιδιά εκεί; Ο Ψινάκης, ο Σαμαράς κι ο άλλοι; Μπα, αφού δεν θα πάει ο Λάκης (που τώρα παραθερίζει αλλού) δεν πάω!
 8. ΕΠΕΙΓΟΝ: Χρειάζομαι οπωσδήποτε και άμεσα viewer για το πρόγραμμα ελέγχου σε κάμερες ασφαλείας που λέγεται DINA. Όποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει το link για downloading.Το θέμα δεν είναι επαγγελματικό αλλά για προπσωπικό πρόβλημα, χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως. Ότραν βρεθούμε από κοντά θα σας εξηγήσω.
 9. Ξέχασες να συμπληρώσεις και για την απαραίτητη προσευχή στον Ύψιστο !!!Γιατί όσο νάναι, μετά το μπάνιο στη θάλασσα το θέλει το θαυματάκι του. Else goto cosmote-vodafone-wind...
 10. Το περί διακονιάρηδων κλειδώθηκε οπότε άνοιξα backdoor. Δεν θα πω πολλά. Όντας ήταν κακός ο τίτλος (κατά την άποψη μου) και όντας στο χώρο από το 1983 δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο πάθος υπέρ η κατά της MS, υπέρ ή κατά άλλων εταιριών, λειτουργικών κλπ. Η αγορά είναι ελεύθερη. Όποιος θέλει βάζει ότι θέλει στο σπίτι του και στο μαγαζί του. Ανάλογα με τις ανάγκες του και το γούστο του. Και τα λεφτά του! Η επιλογή επίσης ελεύθερη. Όποιος μπορεί φτιάχνει ότι μπορεί και προσπαθεί να πουλήσει, με την ανάλογη διαφήμιση. Σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο. Έτσι φτάσαμε μετά από 30 τόσα χρόνια από την εμφάνιση των PCs να υπάρχουν οι εγκαταστάσεις λογισμικού που υπάρχουν. Όποιος μπορεί κρατιέται και όποιος έχει τα κότσια (καλό προϊόν) μπαίνει. Τώρα αν πουλάς σε άλλους, προφανώς με τα δικά σου κριτήρια επιμένεις για τη λύση Α, Βου, Γου, Δου κλπ. Δεν υπάρχει λόγος να ανταλλάζονται με τέτοιο ύφος απόψεις στο autoexec. Μια παρέα είμαστε. Τις υποκειμενικές διαφορές (με τέτοιο ύφος) να τις λύσετε όχι σε autoexec event αλλά στο γραφείο του πελάτη. Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο Σπανουγάκη και τον Αντρέα τον Τσούχλαρη και ο μόνος λόγος που μπήκα είναι ότι θα προτιμούσα να είμαστε πιο εγκρατείς. Λυπήθηκα από την ... τροπή που πήρε το πράγμα. !!! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!! Σημ. Και επειδή όντως καλώς έκλεισε το μακρυνάρι, το κλείνω κι εγώ εδώ. .-
 11. Καλές οι αναλύσεις του Mark, της Symantec και των άλλων ... CSi Teams, αλλά πάνω από τον νεκρό. Και δεν είναι μόνο οι τρύπες και τα zero days που φταίνε για το κακό που γίνεται (όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά παντού). Πρώτα απ΄όλα φταίνε τα λάθη, οι ελλείψεις και το ρηλάξ στις πολιτικές ασφάλειας και στην εφαρμογή τους. Αν δεν φοράς αλεξίσφαιρο καλά και σωστά κουμπωμένο όποιος σε πυροβολήσει θα σε σκοτώσει στα σίγουρα. This is my opinion.
 12. Εμ, με τέτοια ανήκουστα προβλήματα που έχει ο flash φταίει μετά ο Jobs που δεν τον βάζει στο iPhone και το iPad; Όχι πείτε μου. Ακούς εκεί προβλήματα ασφάλειας στο software! (μην τα πάρει στα σοβαρά κανένας τα παραπάνω)
 13. Χα. Χα-χα. Χα-χα-χα. Ξέρω, μπορεί να κούρασα μερικούς με τον "στούκσνετ" αλλά έχει πλάκα! Διαβάστε παρακάτω και ρίξτε μια ματιά στο link Iran targeted by second computer virus, says civil defence commander. Stars virus follows Stuxnet worm discovered in computers at Iran's Bushehr nuclear reactor last year. http://www.guardian.co.uk/world/2011/apr/25/iran-second-computer-virus
 14. Να και η ανάλυση. Από έναν από τους καλύτερους αναλυτές. Τον Mark Russinovich! http://blogs.technet.com/b/markrussinovich/archive/2011/03/30/3416253.aspx
 15. Όχι, εγώ το "κάτω των 30" αλλού το πήγαινα. Είναι δυνατόν να κατέχεις όλα όσα λένε, στο επίπεδο που θέλουν, με πιστοποιήσεις, με,με, με και να είσαι μέχρι 30 ετών; Για μένα, μαλ.... λένε (χωρίς να ξέρουν τα συστήματα τους καλά-καλά) κι ύστερα έρχονται τα περί μισθού κλπ. Και αυτοί που τα λένε, είναι κάτι "επιχειρηματίες" που τους ανθρώπους της πληροφορικής τους αποκαλούν κοΜΠιουτεράδες και μηχανογράφους. Από αυτούς μακρυά γιατί είναι πραγματικά σαν "το αφεντικό του Ζαχαρία".
×
×
 • Create New...