Jump to content

g1024

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

  1. μόλις το βρήκα ip tcp adjust-mss 1360 Σας Ευχαριστώ!!!!!!!!!!
  2. Θα βάλω τα κλάματα. άλαξα τον router Με έναν dlink των 30€ και το πρόβλημα λύθηκε!!!!!! ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ. έχω να φάω ξενύχτι με τον cisco που δεν φαντάζομε ξέρει κανέις πόσο πρέπει να βάλω το MTU στον Dialer0???
  3. χτές το βράδυ με το MTU πειραματιζομουν. Ρύθμισα το router sta 1500 kai ton server sta 1470 kai και πάλι τα ίδια ???? άν είχα πρόβλημα με το MTU δεν θα είχα πρόβλημα και με τον δικό σου mail server χτες ??? απ΄οτι κατάλαβα έχω πρόβλημα με όσους έχουν exchange σε Linux (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) Εσύ τι exchange έχεις?
  4. δεν μπορώ άλλο έχω σκάσει. έβαλα έναν sniffer στον server να δω τι γίνεται , οταν μου στέλνουν μικρά e-mails και δεν χρειάζεται να γίνει fragment to packeto όλα οκ αλλά όταν μου στέλνουν ενα μεγάλο e-mail συνήθως με συνημμένο τοτέ αρχίζει το fragmentation των πακέτων και ο server mou tous απαντά με ICMP fragment reassembly time exceeded. και αυτό γινεται συνέχεια. ξέχασα να σου πώ Χρήστο πώς ο Θέο απο τον δικό του server μου έστειλε κανονικά e-mail με συνημμένο 6mb παρακαλώ!!!!!.
  5. Για να απαντήσω στο προηγούμενο post το e-mail με το συνημμενο δεν το πήρα ενώ το απλό χώρις συνημμένο το πήρα όσο αφορά την σύνδεση του exchange me to internet δεν έχω παρα μόνο έναν cisco router χώρις firewall ενεργοποιημένο.(στον server έχω και το norton antivirus) όσο αφορά για την otenet που με ρωτάς εγώ δεν έχω otenet provider αλλα Vodafone με static ip.
  6. Ενεργοποίησα στον smtp to log και να τα αποτελέσματα εφόσον έστειλα ένα mail(απο psar20@otenet.gr se admin@servicegroup.gr) χωρίς αρχείο και ένα με αρχείο #Software: Microsoft Internet Information Services 6.0 #Version: 1.0 #Date: 2009-08-11 15:41:11 #Fields: date time c-ip cs-username s-sitename s-computername s-ip s-port cs-method cs-uri-stem cs-uri-query sc-status sc-win32-status sc-bytes cs-bytes time-taken cs-version cs-host cs(User-Agent) cs(Cookie) cs(Referer) χωρις αρχειο 2009-08-11 15:41:11 83.235.67.31 kane.otenet.gr SMTPSVC1 ALEXANDER 192.168.2.254 0 EHLO -
  7. Σας ευχαριστώ και καταλαβαίνω ακρίβως γιατί μιλάμε όταν λέμε για κόστος σεμιναρίων εγώ για να πάρω το VOIP networking skills μου κόστισε 2.500,00 +19% € (αουτσ!!!) Και πάλι 100000 ευχαριστώ!!!
  8. κατ'αρχας το .local αφορά το εσωτερικό μου δικτυο(Domain) δεν καταλαβαίνω γιατι βγάνει έξω. ποιες λέξεις να βάλω για να ψάξω γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  9. sorry αλλά τη προβληματάκι έχω με τον "ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ"[] alexander.SERVICEGROUP.local
  10. Πάντος εσωτερικά στέλνω κανονικά (δοκίμασα ΑΡΧΕΙΟ 9MB)
  11. ISA server δεν έχω.όσο αφορά το link που μου δώσατε , λέει για black holes δεν πρόλαβα να το διαβάσω αυτό είναι ; στείλε μου στο admin@servicegroup.gr
  12. καλημέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Παρατήρησα τον wizard την ερώτηση που μου έκανε για τις επεκτάσεις των αρχείων και μάλιστα για να είμαι σιγουρός ξανατρέξα τον wizard και έκανα disable αυτο το option όσο για το ερώτημα σου ναι παίρνω email απο διάφορους (otenet , forthnet ,) ακόμα και απο εσάς πήρα στις 6/8/09 με θέμα Microsoft Courses SystemPlus 08/09 CRM:00023620 το πρόβλημα το συναντάς όταν σου στέλνουν email με συνημμένα αρχεία τότε δεν φτάνει κάν στον server mou. μήπως εκτός σπο την 25 θυρα ston router πρέπει να ανοίξω και αλλη πόρτα;.(έχω ενεργοποιήση και
  13. ------------------------------------- Καλησπέρα σας. έχω στημένο εδώ και καιρό έναν sbs2003 που τον χρησιμοποιώ για SQL Server , File Server και μία που τεμπελιάζει ο κακομοίρης σκέφτηκα να διευρύνω τους ορίζοντές μου πάνω στον exchange που έχει . έκανα τα ανάλογα DNS,MX κτλ στην POINTER που έχει τα dns μου , τα ανάλογα port forword στο cisco μου. όλα έδειχναν οκ από την στιγμή που αποφάσισα να στείλω συνημμένα αρχεία μεγάλου μεγέθους , το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην αποστολή όσο στην λήψη. Σχεδόν δεν έχω λάβει κανένα συνημμένο αρχείο και λέω σχεδόν γιατί μία φορά έλαβα , το πώς
  14. Τα SharePoints και όλα τα Local Web Sites Λειτουργούν άψογα.Δυστηχώς O LogEvent Viewer δεν αναφέρει τίποτα όταν πατώ το πλήκτρο ADD και το έχω τεστάρει γιατί πρώτα έκανα Clear στα logs.Δεν ξέρω τι γίνετε , έχω σαρώσει όλο το Internet και καμία λύση.Πάντος άν βρούμε λύση είναι σίγουρο ότι θα είμαστε το μοναδικό Forum που θα το έχει βρεί!!!. Σας 1000ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τις απαντήσεις σας αν βρώ κάτι ειναί σίγουρο ότι θα το postaro!.
  15. Εχω φτάσει τα 776MBytes (απο 304mbytes) το κουφό όπως είπα είναι ότι κάθε φορά με αυξάνει 118Mbytes μόνο Δηλαδή πάντα του λείπουν 118Mbytes (σκέφτηκα).Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο?. Μπορώ να το unistall to .net και να το ξανα Install ?! Σας είμαι υπόχρεος!!!
×
×
  • Create New...