Jump to content

jimmy7

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

jimmy7's Achievements

  1. Αυτή τη στιγμή έχω 2 inbox. Το old_inbox.dbx και το inbox.dbx. Στο old είναι κανονικά όλα τα παλιά μου email και στο καινούριο (inbox) ότι καινούριο έρχεται. Επίσης δεν έχω κανένα μήνυμα λάθους. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα πες μου.
  2. Ευχαριστώ για το link αλά το είχα δει ήδη όταν έψαχνα. Τέλος καλό όλα καλά! Το πρόβλημα λύθηκε με το OE-Mail Recovery και έχω τα μηνύματα στην αρχική τους κατάσταση! Προσοχή όμως, όποιος το χρησιμοποιήσει να ξέρει ότι τα email δεν βγαίνουν ταξινομημένα με ημερομηνία και αν είναι πολλά όπως στην δική μου περίπτωση ή πρέπει να τα πάρει όλα ή να τα ψάξει ένα-ένα. Τελικά το μόνο που έχασα ήταν λίγος χρόνος από την ζωή μου. Ευχαρηστώ.
  3. Το inbox είχε φτάσει στο όριο των 2gb και δεν με άφηνε να πάρω νέα μηνύματα. Έτσι έφτιαξα ένα καινούριο inbox αλλάζοντας το όνομα του παλιού σε old. Κάτι δεν έκανα σωστά όμως και όταν έσβησα το καινούριο inbox και έκανα την αλλαγή του ονόματος του old σε inbox δεν έβλεπα πλέων τα μηνύματα. Το μέγεθος του αρχείου συνεχίζει να είναι 2gb. Τα μηνύματα πρέπει να υπάρχουν, απλά δεν τα διαβάζει το outlook. Αν κάνω restore ένα παλιό inbox που έχω δουλεύει κανονικά. Άρα χρειάζομαι κάποιον τρόπο ή πρόγραμμα που να μπορεί να επαναφέρει – επισκευάσει το inbox.
  4. Καλημέρα Έχω πρόβλημα με το outlook express και συγκεκριμένα με το αρχείο inbox.dbx. Δεν μπορώ να δω τα emails μέσα από το outlook. Μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο ή κανένα πρόγραμμα που να επισκευάζει τα dbx αρχεία; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Υ.Γ. Αν δεν είναι η σωστή ενότητα για το θέμα μου παρακαλώ ο διαχειριστής να το μεταφέρει στην σωστή.
  5. Γεια χαρά σε όλους.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> Ολοκληρώνοντας την διαδικασία του virtual lab πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά της Microsoft και μίλησα με κάποιον στην εξυπηρέτηση πελατών ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για την προσφορά. Ξέρη κάποιος με ποιον πρέπει να μιλήσουμε στην Microsoft μην ανεβαίνουμε στο Μαρούσι τσάμπα; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...