Jump to content

h.kokkinis

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

h.kokkinis's Achievements

  1. Ante kai to argisame.... Exoume na eyxithoume kai se merikous merikous... kai prepei na kerasoun kai kati an den kanw lathos? []
  2. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του Forum. Σε μιά απο τις πρώτες φορές που βρεθήκαμε με τα παιδία του Autoexec είχα αναφέρει οτι έχω κάποια σοβαρά προβλήματα στο κομμάτι της μηχανογραφικής υποστίριξης (Hardware περισσότερο) σε μία εταιρία που έχω στην εποπτία μου στην Καρδίτσα. Είχα μιλήσει με ένα παλικάρι και μου είχε πεί οτί έχει κάποιον γνωστό εκεί που είναι σοβαρός και απαντάει τουλάχιστον στα τηλεφωνήματα που θα του κάνεις. Δεν θυμάμε όμως με ποιόν είχα μιλήσει και τα προβλήματα μου εκεί διογκώνονται μέρα με την μέρα με τους κάγκουρες που έχω εκεί και (λέμε τώρα) με υποστιρίζουν. Έχει κανείς καμοία σοβαρή γνωριμία στην Καρδίτσα που μπορώ να μιλήσω για μια σταθερή μελλοντική συνεργασία? Με ενδιαφέρει επίσης να μην είναι one-men-show και δεν μπορώ να τον βρώ ποτέ να μου κάνει μια εργασία. Οι εκκρεμότητες είναι μικρές αλλά όπως ξέρετε τα Hardware προβλήματα δεν λύνονται από το τηλέφωνο ειδικά με άσχετους χρήστες στην άλλη μεριά της γραμμής. Όποιος μπορεί να τίνει ενα χέρι βοηθείας θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ.
  3. Συγχαρητήρια και απο εμένα στα νέους MVP... Χρειαζόμαστε τεχνογνωσία... Βουυυυρ στο ψυτό!!!
  4. Πάντως αν ξαναμιλήσει ο κ.κ. Κλαδάκης θα υπάρχει και κάμερα για να βγεί η πληροφορία προς τα έξω. Data must flow. Είναι απο μόνος του μια εμπειρία να τον ακούς. Respect!
  5. Εγώ απλώς πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον φτωχικό αλλά φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου μας. (Θωμά πες και άλλα πες και άλλα). Αυτό που έχω να καταθέσω εγώ σαν πρώτη φορά παραβρισκόμενος στο event είναι ότι τώρα άρχισα να συνειδητοποιώ περιχαρής ότι μου έχει λείψει πάρα πολύ αυτού του είδους συναναστροφή με άτομα του κλάδου μας ανταλλάσοντας απόψεις και κάνοντας υγιή διάλογο πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν τους χαροκαμένους IT's. Άρχισε πλέον να μου επιστρέφει η όρεξη του να μάθω νέα πράγματα και όχι απλώς να τα ζητάω να γίνουν από εξωτερικούς συνεργάτες. Εγώ από την πλευρά μου (για να μην μακρηγορώ ασκόπως) θα κάνω ότι μπορώ για να υπάρχει πάντα ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του Autoexec στην Θεσσαλονίκη και να βοηθάω όπως μπορώ να γίνετε καλύτερο το event. Όσον αφορά τα τσίπουρα μετά πρέπει να σημειωθεί η ταχύτης που ταϊστήκαν 15 παμφάγα κτήνη που θέλουν να ονομάζονται ΙΤ's καθώς και το ότι δεν νομίζω να έμεινε τίποτε στα ψυγεία τους μετά από αυτή την επέλαση. Και εις άλλα με υγεία. Έτσι να τους δείξουμε τι σημαίνει το ρητό "IΤ's χορτασμένοι ποτέ νικημένοι". Για του λόγου το αληθές πάρτε μάτι παρακάτω. No further comments! ;-)
×
×
  • Create New...