Jump to content

eragon

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

eragon's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. μα ακριβως τα βηματα εκανα και δεν φευγει στο gmail.com
  2. παλικαρια θελω για 2 ημερες να στελνω απο οτι λαμβανω σε ενα mailbox στον exchange 2003 σε ενα συγκεκριμενο mail στο gmail με ποιο τροπο μπορει να γινει.. ευχαριστω
  3. εχουμε σε λειτουργια εναν 2003 exchange και προσφατα στησαμε εναν exchange 2007 με τους 3 πρωτους ρολους και τελικο σκοπο την απομακρυνση του 2003 απο το δυκτιο μας. εχουμε κανει δρομολογηση των mx records στον παροχο hol , και τωρα τα εισερχομενα και εξερχομενα δρομολογουνται απο τον καινουργιο exchange. το προβλημα ειναι οτι τα mailboxes των χρηστων παραμενουν στον παλαιο exchange 2003 και το routing των μαιλ γινεται μεσω του παλαιου exchange 2003 απο και προς τον 2007 exchange! πως μπορουμε να βγαλουμε απο την μεση τον παλαιο exchange server 2003 διχως να χασουμε την λειτουργικοτητα των mailboxes των χρηστων???? βοηθατε παλικαρια γιατι εχουμε θεμα!!!
  4. μιλαμε για 300 χρηστες αρα και mailbox!!! οποτε.... καλα κρασια!!!!
  5. να ρωτησω ωρε παλικαρια τα φωτα σας.. εχουμε εναν exchange 2007 και εχουμε περασει migration to active directory - χρηστες , θελουμε να περασουμε to καθε mailbox σε καθε χρηστη το οποιο ειναι pst μορφη αποθηκευμενο τοπικα σε καθε client. Δεν υπαρχει προεγκατεστημενος exchange 2003.Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο????
  6. σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας... ναι ψαχνω καποιον τροπο να κανω virtual lab για 2007 exchange αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι γιατι εχω το virtualpc 2004 νομιζω και δεν σηκωνει 64 μπιτο παραμονο 32μπιτο σωστα?
  7. επειδη δεν τον εχω ξαναστησει τον 2007 αλλα μονο τον 2003 απο καποιον που τον εχει στησει αρκετες φορες θα ηθελα να μαθω τι χρονο χρειαζετε στο περιπου????
  8. παλικαρια καλημερα οποιος μπορει να βοηθησει ας μας πει ενδεικτικα σε χρονο τι μπορει να χρειαζετε...σας ευχαριστω.
  9. καλησπερα στην ομορφη παρεα σας μολις ηρθα και εχω την 1η μου ερωτηση Εχω στησει exchange 2003 2-3 φορες αλλα θα ηθελα να μαθω σε εναν καινουργιο server οπου θα στηθει απο την αρχη με windows 2003 και exchange 2007 και θα τοποθετηθει διπλα σε ενα primary domain ποσος χρονος θα χρειαστει για την εγκατασταση??? και ποια τα βηματα που θα πρεπει να γινουν ωστε οταν γινει backup domain να μεταφερθει το active directory απο τον αρχικο 2003 στον καινουργιο και να γινει παραμετροποιηση και πιθανος χρονος για αυτην??? να ενημερωσω οτι στο υπαρχον domain δεν υπαρχει exchange και θα στηθουν ολα σωστα απο την αρχη ωστε να μην εχουμε και προβληματα...
×
×
  • Create New...