Jump to content

panos_ten

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by panos_ten

 1. Εάν ενδιαφέρεσαι για third-party λύση, έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος στο παρελθόν με http://www.emailsignature.com/. Δοκιμασμένο βέβαια με Exchange 2003 -2007, όχι 2010.
 2. Σας ευχαριστώ για τις αποκρίσεις σας. Τελικά βρήκα τα εργαλεία που χρειάζομαι στα "πρόσωπα" των AccessEnum και Folder Access Rights Map. http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897332.aspx http://www.visio.jp/dl/us/accessrights/accessrights.html
 3. Καλησπέρα, Ψάχνω έναν εύκολο τρόπο για να εξάγω σε tree view τα περιεχόμενα ενός file directory σε Server 2008. Κατά προτίμηση με group permissions αναγραφόμενα. Ο σκοπός είναι να καταλήξω σε μία οπτική αναγραφή τους, τύπου Visio. Προς το παρόν παιδεύομαι με το Accessenum από Sysinternals. Δεκτή οποιαδήποτε βοήθεια και σκέψη. Ευχαριστώ
 4. Για το τυπικόν της υπόθεσης(που έλεγε αι ένας καθηγητής μου) αναφέρω ότι το πρόβλημα οφειλόταν σε ασυμβατότητα του portal με την Ελληνική γλώσσα, το θέμα διορθώθηκε από τους αρχικούς developer και το bug ξεπεράστηκε.
 5. Το να αλλάξω browser δεν αποτελεί λύση έστω και προσωρινή. Θα μπορούσε όντως να είναι πρόβλημα το config firewall(VPN) αλλά δυστυχώς έχω πρόσβαση μόνο στο δικό μου firewall όχι στης μητρικής, στο δικό μου όλη η κίνηση προς τα εκεί φεύγει αφιλτράριστη. Και στις δύο πλευρές εμφανίζεται η παρακάτω εγγραφή(με παρόμοιο τρόπο) προερχόμενη από το δικό μου end. 948 44.302164 192.168.10.178 172.19.16.135 TCP 53154 > npp [RST, ACK] Seq=1188 Ack=8281 Win=0 Len=0
 6. Δυστηχώς καταλήγει σε μη δικό μου μηχάνημα αλλά στην μητρική μας μέσω site-to-site vpn. Το τρελό είναι ότι δεν ανοίγει με καμία version του ΙΕ, ούτε με Firefox αλλά ανοίγει με Chrome. @merlinios:μπορώ να σνιφάρω και στις δύο πλευρές αλλά πως θα καταλάβω αν χάνεται τίποτα στην διαδρομή?
 7. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, προς το παρόν, όλα τα pc στέλνουν πακέτο reset όταν προσπαθούν οι χρήστες τους να συνδεθούν σε ένα νέο intranet portal. Παρακάτω είναι μία ένδειξη από wireshark 948 44.302164 192.168.10.178 172.19.16.135 TCP 53154 > npp [RST, ACK] Seq=1188 Ack=8281 Win=0 Len=0 Το περίεργο επίσης είναι ότι όταν κάποιος προσθέτει το link του portal, τότε στο address προστείθονται στο link αρκετά αλφαριθμητικά junk και ο browser κολλάει σε ένα loop κάνοντας συνεχώς refresh. Θα εκτιμούσα οποιεσδήποτε σκέψεις οποιουδήποτε για το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 8. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, θα τιμήσω το reading material και θα επνέλθω.
 9. Δυστηχώς όλοι έχουν μεταξύ τους άσχετες ώρες.
 10. Χρειάζομαι τα φώτα όσων επιθυμούν, για το θέμα της διατήρησης της ώρας μέσα στο domain. Θα ήθελα να γνωρίζω τις συνήθεις πρακτικές σχετικά με το να διατηρείται η ώρα συγχρονισμένη σε server και χρήστες.Το domain στηρίζεται σε 2 DC 2008 server.
 11. Σωστά, διαδικασίες πάνω απόλα... Σε αντίστοιχη περίπτωση εγώ θα τσέκαρα online εγγαρφές σε DNS host και θα έψαχνα σε λίστες RBL και τον mailhost της τράπεζας.
 12. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι το κοινό που έχουν οι τράπεζες και παίζει ρόλο στο mail transaction. Μήπως έχεις μπει σε κάποια RBL λίστα? ή υπάρχει κάποιο θέμα DNS? Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάνε το τι βλέπει και ο συνάδελφος από την πλευρά του παραλήπτη, όλο και κάποια logs θα έχει. Καλή δύναμη.
 13. Και τα δύο είδη, επίσημα/ανεπίσημα είναι ενδιαφέροντα...
 14. Απόσο έχω δει δεν υπάρχουν προς το παρόν Greek Proofing Tools, έχουμε κάποια ημερομηνία μήπως? ΥΓ:Outlook κ Onenote 2010 "μαμάνε".
 15. Από προσωπική εμπειρία η λίστα UCEPROTECTL3 δεν επηρεάζει το mail transaction, εξάλλου όπως έχει λεχθεί συμπεριλαμβάνει μεγάλο IP range. O OTE που είναι η δικιά μου περίπτωση, δεν αναγνωρίζει τέτοιου τύπου υπηρεσίες άρα δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να κάνει κ τίποτα. Στην ουσία έχει ταγκαριστεί όλο to class ως spam λόγω του μεγάλου αριθμού spammer που εμπεριέχονται σε αυτό, το οποίο είναι ευθύνη provider αλλά ...τεσπά. Κανένας λoγικός πάντως δεν χρησιμοποιεί αυτή την υπηρεσία ως filtering,οπότε μην σε ανησυχεί η συγκεκριμένη υπηρεσία. Αντίθετα όπου βλέπει κάποιος περιλαμβάνεται στις λίστες Spamcop, spamhaus θέλει άμεσο delist.
 16. Εϊναι γεγονός πάντως ότι το συγκεκριμένο site/υπηρεσία είναι απαράδεκτο. Πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχει για να κάνεις την δουλειά σου, σέρνεται παντού και πάντα.
 17. Όταν προέκυψε σε εμένα το ίδιο πρόβλημα εφάρμοσα όλα τα παραπάνω που προανέφεραν ο klag και ο pkalog. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα μέτρα κάνουν δουλειά, όπως και οι RBL λίστες.
 18. Πιστεύω ότι όπως είναι η κατάσταση το ξεπατσάρισμα δεν το αποφεύγεις, οπότε ένα port-mapping δεν είναι άσχημη ιδέα. Εγώ στην θέση σου θα έβγαζα την πλάτη του rack και θα το κολλούσα στο πλάι, εφόσον χτενιζόταν ο χαμός για να μπει μέσα από πίσω. Το rack φαίνεται μικρό σχετικά οπότε μου φαίνεται βατό το παραπάνω σενάριο .
 19. Χρησιμοποιώ ήδη το Spiceworks, όχι για Helpdesk και προσωπικά το βρίσκω αρκετά άβολο.
 20. Δεν ξέρω αν έχετε υπόψιν σας κάποια άλλη Helpdesk/Ticketing λύση. Απόσο ξέρω κυκλοφορούν πάρα πολλές χωρίς να ξεχωρίζει κάποια ιδιαίτερα.
 21. Η λύση με Templates μέσω rule είναι user-rule και όχι server-rule. Δηλαδή ο πρέπει να υπάρχει ανοιχτό outlook με αυτό το account. Όσο για το Undisclosed recipients, έχεις δίκιο, πιστεύω ότι με καλύπτει.
 22. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις γρήγορες απαντήσεις. Δυστηχώς όμως γνώριζα τις λύσεις αυτές και δεν με καλύπτουν. Για το Autoreply θέλω το κείμενο μεγαλύτερο, από μία σειρά που επιτρέπει, ως απάντηση τύπου template. Όσον αφορά τους Undisclosed recipients δεν θέλω το email που παραλαμβάνεται να έχει κενό το πεδίο "To" αλλά να περιέχει κείμενο της επιλογής μου και συγκεκριμένα Undisclosed Recipients. Μέσω distribution group έχω την εντύπωση ότι ο παραλήπτης μπορεί να δει τα μέλη του group.
 23. Χρησιμοποιώντας Exchange 2007 SP1 θα ήθελα να μάθω εάν είναι εφικτή η δημιουργία, χωρίς third-party λύσεις, autoreply για email που έρχονται σε συγκεκριμένο mailboχ. Επίσης δεν μπορώ να βρώ κάποια λύση με Undisclosed Recipients. Δλδ η αποστολή email σε πολλούς παραλήπτες αλλά ο παραλήπτης να βλέπει στο πεδίο "To" μόνο το κείμενο Undisclosed Recipients και τίποτα άλλο.
 24. To Spiceworks πάντως δεν είναι απαραίτητο να βγαίνει στο internet για να σου σκανάρει στο δίκτυο. Από την άλλη συμφωνώ ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται, ειδικά για free εργαλεία.
 25. Προσωπικά το χρησιμοποιώ το χρησιμοποιώ παραγωγικά εδώ και αρκετό καιρό, σε δίκτυο 100 χρηστών. Κάνει αρκετά πράγματα από άποψη inventory και παραγωγή report. Αυτό που δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα είναι το web περιβάλλον του.
×
×
 • Create New...