Jump to content

molokoka

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Καλημέρα σε όλους και χίλια ευχαριστώ για τισ συμβουλές σας. Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον sakis2007 για τις εξαιρετικές του προτάσεις για τον φορολογικό μηχανισμό οι οποίες δούλεψαν 100% και όντος λειτουργεί πολύ καλύτερα από ότι πριν. Τελικά το πρόβλημα ήταν κάπου αλλού μια και ο προηγούμενος τεχνικός μαζί με τον τεχνικό που πέρασε το εμπορικό πρόγραμμα στο νέο server είχαν και οι 2 την καταπληκτική ιδέα να αφήσουν ένα φάκελο με templates παραστατικών στον παλίο server τον οποίο εγώ πήγαινα να απομακρύνω σιγά σιγά από το γραφείο!!! εξού και το conflict!!! Το φανταστικό είναι ότι και οι 2 δεν είχαν ιδέα οτι δεν τον είχαν μεταφέρει και έπρεπε εγώ να κάνω τον μάντη για να το ανακαλύψω, κάτι το οποίο και έγινε εντελώς κατά τύχη, ενώ έψαχνα για κάτι άλλο ( με λυπήθηκε ο Θεός να λέτε )!!! Όπως και να έχει το πρόβλημα λύθηκε, σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τον χρόνο σας.
 2. Λοιπόν έχουμε και λέμε...ο μηχανισμός είναι Χ-code tax line 1000, κατηγορία φημ. Α-Β. Στην θύρα LPT1 είναι εγκατεστημένος ο Oki 3320 , ο εκτυπωτής που κόβουμε τα παραστατικά. Στις ρυθμίσεις του Tax-code έχει στα εισερχόμενα αρχεία τον κατάλογο c:\taxprn ,στο πρόθεμα αρχείου είναι κενό, στην κατάληξη αρχείου έχει txt ,σαν επιλογή θύρας εξόδου έχει την LPT1 και πραρακάτω γράφει κωδικοποίηση 437 και standart dot matrix. Οι επιλογές εκτυπωτών στο πρόγραμμα του Mantis είναι: περιγραφή εκτυπωτή έξοδος α) ektypotis transport θύρα LPT1 β) file c:\text.txt γ) Oki ML3320 LPT1 δ) Oki 521 on Pc01 LPT1 ε) eltron com1 ζ) ΙΒΜ c:\taxprn\txprn.txt η) laser \\secretary\hp laser θ) Oki 521 elite \\magoula_pc01\Oki521 Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα με τις λεπτομέρειες. Όσο για τον Τσάκωνα έριχνε και καμία φάπα,εγώ ποιόν να βαρέσω να ξεθυμάνω λίγο???? Ευχαριστώ για όλα.
 3. Καλησπέρα και πάλι δυστυχώς! Μην παρεξηγηθούμε το δυστυχώς το λέω γιατί το πρόβλημα παραμένει.Τελικά μίλησα με τους τεχνικούς του φορολογικού και όπως μου είπαν ο φορολογικός είναι τύπου Α, κάνει capture την LPT1 και όπως μου είπαν η εμπορική εφαρμογή στέλνει to txt και ο φορολογικός αναλαμβάνει την εκτύπωση και την σήμανση.Στον υπολογιστή υπαρχει ένας ακόμη εκτυπωτής Laser.Τώρα όσον αφορά για τιμολόγια κ.τ.λ δεν γνωρίζω την συμπεριφορά του διότι μόνο δελτία αποστολής κόβουμε από εκείνο το PC.Επίσης το bar code software είναι εγκατεστημένο σε άλλο υπολογιστή που κάνει την συγκεκριμένη εργασία.
 4. Καλησπέρα και καλώς ήρθα στην παρέα σας.δυστυχώς σήμερα είχα δουλειά εκτός αποθήκης και μόλις τώρα μπόρεσα να τσεκάρω την σελίδα...συγνώμη για τα caps δεν το ήξερα...ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σας,θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες τις απορίες και να δοκιμάσω 2-3 πραγματάκια που προτείνατε την δευτέρα το πρωί.Καλό τριήμερο σε όλους!
 5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΔΥΚΤΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ SMALL OFFICE ΜΕ 5 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΡΒΕΡ ΜΕ WIN 2003.ΣΕ ΕΝΑ APO TA PC ME WINDOWS XP ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΟΚΙ 3320 DOT MATRIX ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MANTIS.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ [ PRINTDOCUMENT ] -0 KAI ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ RESTART STO PC ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-2 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ server ΓIAΤI ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΧΤ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ 8-10kb KAI OTI EINAI ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣ.Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΚΤΙΟΥ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ PC KAI ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΕΣΤ PAGE STON PRINTER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΜΑ ΔΥΚΤΙΟΥ Η ΟΧΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ....
×
×
 • Create New...