Jump to content

kpanas

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About kpanas

  • Birthday 05/12/1966

kpanas's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Ναι κανονικά. service pack2. Πάντως δούλευε πρίν. Ξαφνικά έγινε αυτό. Εψαξα και στο google για κάτι τέτειο όπως και κάποιος άλλος μου έγραψε έχει κάποιες λύσεις αλλά τίποτα.
  2. Δυστυχώς αν γίνει ξανά εκατάσταση πάλι βγαίνει το ίδιο λάθος
  3. Σε μηχάνημα με windows vista το windows live δεν ξεκινάει. Εάν πάμε και το τρέξουμε βγάζει λάθος site by site. Πηγαίνοντας στο even viewer βγάζει αυτο (Activation context generation failed for "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729.4148_none_5090ab56bcba71c2.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729.1_none_e163563597edeada.manifest.) το οποίο δεν καταλαβαίνω τι είναι. Μήπως κανείς μπορεί να μου πεί τι πρέπει να κάνω ακριβώς ?? Ευχαριστώ
  4. Είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο. Ο even Viewer μου έδωσε το εξής λάθος (he server's configuration parameter "irpstacksize" is too small for the server to use a local device. Please increase the value of this parameter. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.) και ψάχνω να δώ γιατί συμβαίνει αυτό.
  5. Σ ευχαριστώ για όλα. Παρ ότι τα είχα κάνει κι εγώ πριν αυτά το πρόβλημα παραμένει. Δηλαδή ότι συνδέεται στο μηχάνημα κάποιο άλλο μηχάνημα και του ότι βλέπω ότι υπάρχουν share αρχεία ναι. Απο το computer management όλα είναι κανονικά. Αν ενεγοποιήσω το simple file sharing απλά δεν ζητάει κωδικό απο το άλλο μηχάνημα. Οι συνδέσεις γινονται κανονικά όπως και στο video. Απλά όταν θέλω να δώ τα περιεχόμενα του δίσκου μου βγάζει <αδυναμία προσάρτησης τοποθεσίας>. Οταν χρησιμοποιήσω ένα εξωτερικό δίσκο σε usb πχ η firewire τότε το share δουλεύει κανονικά.Δηλαδή βλέπω τα αρχεία.
  6. Προφανώς για να γίνει κάτι τέτοιο κάτι που έχω κάνει δεν το είδα. Γι αυτό και θα ήθελα Αναλυτικά (ίσως δεν εχει πάει το μυαλό μου εκεί) θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς .
  7. Σε μηχάνημα με WINDOWS XP PRO δίνω την εντολή Share για να δώσει ένα κομμάτι του δίσκου στο δίκτυο και μου βγάζει το χεράκι κανονικά. Απο το άλλο μηχάνημα βλέπω το κομμάτι αυτό πάω να μπώ μέσα αλλά μου βγάζει access denied. Παίρνω ένα σκληρό δίσκο τον βάζω σε ένα κουτάκι usb τον βάζω στο μηχάνημα. Το βλέπει σαν drive d. Το κάνω share στο δίκτυο βγαίνει το χεράκι και εμφανίζεται σαν drive d στο δίκτυο. Αν πάλι πάω σε άλλο μηχάνημα του δικτύου και εκεί που βλέπω d πάω να μπώ μέσα όλα τα αρχεία εμφανίζονται κανονικά. Παίρνω τον δίσκο τον βγάζω απο το κουτάκι και τον βάζω στον υπολογιστή. Το γραμμα που εμφανίζεται είναι το d. To κάνω share στο δίκτυο. Αν πάω απο άλλο μηχάνημα και ζητήσω τα αρχεία πάλι μου βγάζει access denied. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί στον ίδιο δίσκο όταν είναι εσωτερικός δεν δίνεται στο δίκτυο και όταν είναι εξωτερικός δίνεται. Ευχαριστώ
  8. Προσπαθώ να συνδεθώ στο msn και βγάζει αυτό το λάθος. Εαν προσπαθήσω να μπω στο hotmail.com τότε βγάζει το ακόλουθο λάθος < Προς το παρόν, ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί> και πιο κάτω <Κάποιος χρήστης ίσως έχει χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας για να στείλει πολλά μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή για ενέργειες που παραβιάζουν τους όρους στην ενότητα Όροι χρήσης Windows Live.> μετά <Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών. Θα σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις και θα σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής.> Εάν συνεχίσεις τότε σουζητάει ένα κινητό τηλέφωνο που φυσικά δεν υποστηρίζεται στήν Ελλάδα. Είδατε το ακόλουθο μήνυμα όταν εισήλθατε σε ένα προϊόν Windows Live: Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί προσωρινάΚάποιος πιθανόν χρησιμοποίησε το λογαριασμό σας για να στείλει μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή προέβη σε κάποια άλλη πράξη που παραβιάζει τον Κώδικα δεοντολογίας του Windows live Η ομάδα υποστήριξης Windows Live θα χρειαστεί να ερευνήσει το λογαριασμό σας για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως αποκλεισμένος. Η υποστήριξη σε αυτό τον τομέα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια των πρακτόρων υποστήριξής μας για το Hotmail. Παρακαλούμε δημιουργήστε μια ανάρτηση στο forum Αποστολής και Λήψης αλληλογραφίας και θα πρέπει να μας παράσχετε τη διεύθυνση του λογαριασμού σας μαζί με το μήνυμα λάθους που αντιμετωπίσατε και κάποιος από τους διαχειριστές μας θα σας βοηθήσει. Για άλλες ανάγκες υποστήριξης παρακαλούμε επισκεφτείτε το κατάλληλο Windows Live Solution Center forum.
  9. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΔΗΛΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΜΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  10. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
×
×
  • Create New...