Jump to content

FragiskosM

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About FragiskosM

  • Birthday 03/18/1975

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

FragiskosM's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ ενδιαφέρεται να προσλάβει στην έδρα της, ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Απαιτούμενα προσόντα: Πολύ καλή γνώση Λειτουργικών Συστημάτων Microsoft, Υποστήριξης & Διαχείρισης Server HW & SW, Τοπολογίας & Υποστήριξης Δικτύων. Virtualization VMWare, Microsoft. SQL Administration. Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη σε αντίστοιχη θέση. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η πιστοποίηση σε Microsoft ή Cisco. Αποστολή Βιογραφικού : [email protected]
  2. Εγώ έχω στήσει ένα CA επάνω στον Scom και το χρησιμοποιώ μόνο για αυτόν και την επικοινωνία με non domain servers και παίζει μια χαρά.
  3. Cu3 δεν έχω βάλει. Το temp το έφαγα αλλά η μόνη καλή διαφορά πού είδα είναι αλλαγή στο Performance της κονσόλας που ψιλοσερνότανε μέχρι να ανοίξει πρώτη φορά. Έχει κανένα reference για το Cu3? Thanks anyway.
  4. Προς ενημέρωση σου τελικά έκανα το εξής. Εγκατέστησα πάλι τον agent στους Servers Που είχα πρόβλημα και αφού τους έφερα σε κατάσταση healthy με overrides απεγκατέστησα τον agent και τώρα ναι μεν δείχνουν grey αλλά σε Healthy status. Είναι θέμα της κονσόλας το οποίο κατάλαβα ότι δεν λύνεται με άλλο τρόπο. Κρατάει το τελευταίο status του server Και δεν μπορείς να τον κάνεις remove.
  5. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συνδέσω SCOM με SCVMM για να διαχειριστώ Vmware Virtual Machines?....! επάνω σε Esxi 4.1? Το σκέφτομαι όχι τόσο για την διαχείριση των VMs αλλά για το connection με τον Scom για να μην χρειαστεί να αγοράσω management pack. Any ideas?
  6. Καλό εργαλείο της Scriptlogic για report permissions το Enterprise security reporter.Κάνε ενα check www.scriptlogic.com
  7. Βλέποντας το άρθρο σου θα ήθελα να ρωτησω μηπως γνωριζεις αν μπορεις σε exchange 2007 να αλλάξεις το location του ExchangeOAB σε άλλο σημείο (π.χ άλλο volume). Είχα θέμα σε Data Migration σε cluster 2007 SCC και δεν μπορούσα να αλλάξω το path του directory με αποτέλεσμα να έχω αφήσει ένα volume Με το ίδιο γράμμα σε ξεχωριστό volume. Thanks anyway. Παρακολουθώ γενικά τα Post σου και τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα.
  8. Καλημέρα Vangelis Οι servers δεν είναι στο ίδο domain είναι σε΄άλλο domain στο ίδιο forest. Έχω και αλλους agent χωρίς κανένα πρόβλημα. ¨Εκανα manual unistall στους Servers αλλα δεν είδα φως. Όταν επανεγκαθιστω τους agent αλλαζει το status κανονικά και αρχίζει να δουλευει. Το πρόβλημα είναι στην απεγκατάσταση. Όσο αφορά τον Dhcp το ειχα ενεργοποιήσει το proxy αλλά δεν άλλαξε κατι. Δοκιμ΄σα να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τον agent μήπως και διορθωθεί αλλά πάλι δεν μου δείχνει status για DHCP. Επειδή έχω και άλλους DHCP οχι όμως 2008r2 δουλευει κανονικά. Έκανα update και το Management pack μήπως και έφταιγε η έκδοση. Τώρα μάλλον θα σε μπέρδεψα περισσότερο. Δεν παει το μυαλό μου κάπου αλλού . Είμαι και νέος στο προιόν και ψαχνομαι. Thanks anyway
  9. Καλησπέρα Είχα εγκαταστήσει τον agent του scom σε 2 servers και οταν αποφασισα να τον απεγκαταστήσω ενω δεν ειχα καποιο προβλημα στο unistall μέσα στην κονσολα του monitoring τους δειχνει inactive με state critical. Τους ΄΄εχω σβήσει και από το administration αλλα εξακολουθει να παραμενει με το ιδιο status. επίσης εκανα την διαδικασια για να φτιαχτει νεο health service store αλλα και παλι παραμενουν μεσα στο monitoring. Any ideas?? Ακόμα ενώ εχω περάσει Management pack για dhcp 2008 ,σε server 2008r2 με dhcp του domain δεν δειχνει να παρακολουθεί το service παρά το δειχνει μόνο σαν health state για το λειτουργικό. Καθε βοηθεια δεκτή!!
  10. Ευχαριστώ όπως και να χει. Έχω κάνει ερώτηση και σε ένα συνάδελφο στην Microsoft μήπως ξέρει να μου απαντήσει. Θα ενημερώσω σχετικά. Το contact το σκέφτηκα και εγώ αλλά φαντάσου ότι είναι 35 users που πρέπει να ανοίξω διπλά και είναι εξωτερικοί συνεργάτες.
  11. Δημιουργώ έναν νέο mail enable user στον Exchange με email address [email protected]. Ο χρήστης user μπορεί να κάνει login στο Domain και έχει πρόσβαση στα sites που θέλω αλλά δεν λαμβάνει καθόλου email από τον sharepoint. έριξα μια ματιά στα logs του sharepoint και δεν βλέπω κάτι περίεργο. Με τους χρήστες που έχουν mailbox από επάνω στον exchange μας δεν έχω θέμα. Έλπίζω να έγινα κατανοητός. Η βασική μου ερώτηση είναι αν δουλευει ο sharepoint και Με mail enable users ή δούλεύει μόνο με mailbox users. Ευχαριστώ.
  12. οχι. εχω χρηστες στο active directory με mailbox στον exchange Και λειτουργει κανονικά. στον exchange 2007 μπορεις να ενεργοποιήσεις ένα user στο active directory με email address external πχ gmail or forthnet.Σε αυτή τη περίπτωση δεν δουλευει το alerting.
  13. Καλημέρα σας Αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα mail enable user με external email address σαν χρήστη στο sharepoint για να λαμβάνει ειδοποιήσεις.Σαν User κάνει login στο Portal αλλά δεν λαμβάνει email όταν έχει κάποια ειδοποίηση. Με τους users με mailbox στον exchange μας παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  14. Σε exchange 2007 webmail μπορείς να πας δεξιά εκεί που γράφει το όνομα σου και να κάνεις open other user mailbox με την προυποθεση ότι εχεις δικαιώματα να το δεις.
×
×
  • Create New...