Jump to content

Ginogsm

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Ginogsm

  • Birthday 02/05/1974

Ginogsm's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Ποιός είναι επισήμος ο κατασκευαστής ; H MS ; Φαίνεται εξαιρετικό και το καλλίτερο είναι ότι τρέχει windows και όχι iOS ή κάποιο άλλο mobile specific ΛΣ.
  2. Προφανώς εαν δεν έχεις πλέον προοπτική εδώ και δεν έχεις μία στην τσέπη τότε φεύγεις. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν έχω βρει την κατάλληλη ευκαιρία αλλά από την άλλη εάν δεν είχα την οικογένεια τότε θα έφευγα στο εξωτερικό ακόμη και για να ψάξω. Συν τοις άλλοις είναι εξαιρετική εμπειρία και έχεις αυξημένες πιθανότητες , εάν τα προσόντα σου είναι επαρκή , να βρεις μία εξαιρετική θέση.
  3. Ένας πελάτης έχει ένα fileserver cluster σε 2003 32bit και σχεδιάζω την αναβάθμισή του σε 2008 R2. Μελετάω την οδηγία της Microsoft εδώ : http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff182314%28WS.10%29.aspx και νομίζω ότι καλύπτω όλες τις προϋποθέσεις. Η ερώτησή μου είναι μία και πολύ γενική : Το έχει κάνει κάποιος ; Εάν ναι , ποιά είναι τα πιο κοινά προβλήματα ή ποιά η εμπειρία του ;
  4. Θα ήμουν και εγώ ήδη στο εξωτερικό εάν δεν είχα οικογένεια. ίσως να μην το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να κουνηθώ από τη θέση μου.
  5. Κατω-κατω δεξια σε καθε δημοσιευση.Προφανως εχει γινει κυριολεκτικη μεταφραση αλλα τελικα ειναι "κακοποιηση" της γλωσσας μας και ισως αδικει και την προσπαθεια που εγινε για την μεταφραση. Γινεται αραγε να αλλαξει σε "Αναφορα καταχρησης" ή "Αναφορά κακής χρήσης" ;
  6. Θα φροντίσω να είμαι εκεί...Ήδη το κανονίζω.
  7. Συγχαρητήρια και από εμένα στους συντελεστές του έργου και σε ότι αφορά το autoexec αλλά και σε ότι αφορά στο ΠΑΠΕΙ. Σπανίως βρίσκεις ανθρώπους να προτείνεις καινοτομίες στο Δημόσιο τομέα και ακόμη πιο σπάνια ανθρώπους που θα δεχτούν να υλοποιήσουν αυτές τις καινοτομίες.
  8. Η καλλίτερη απόφαση που θα μπορούσατε να πάρετε ήταν αυτή. Δεν είχα παρακολουθήσει τα δύο προηγούμενα αλλά πιστεύω ότι στο φετινό θα είμαι εκεί.
  9. Συγχαρητήρια στον Χρήστο. Νομίζω αυτή η αναγνώριση δίνει πολλούς πόντους στην χώρα μας.
×
×
  • Create New...