Jump to content

nbillis

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nbillis

  1. Εγώ πάλι ευχαριστώ τους Developers ως "ITPro" γιατί κέρδισα.... Υ.Γ. Θα ήταν πολύ καλό να κυκλοφορήσει DVD με όλα τα sessions γιατί χάσαμε αρκετά παράλληλα.
  2. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την υπέροχη αυτή εκδήλωση!!
  3. Τελικά για να υπάρχει πήρα το Οδηγός Windows Server 2008 αλλά η μετάφρασή του είναι για κλάματα... όταν βρω χρόνο για διάβασμα θα πάρω και στα Αγγλικά, αν και έχω αρκετά pdf.
  4. Καλώς σας βρήκα Δεν ήξερα σε ποιο thread να το βάλω και το έβαλα στο ποιο σχετικό... Αν είναι ο Admin να το μεταφέρει. Προτείνετε μου σας παρακαλώ ένα βιβλίο για Windows Server 2008 στα Ελληνικά έχω βρει μόνο αυτά τα 2 http://www.papasotiriou.gr/results.asp?Searcher_FieldsCount=4&Searcher_FieldName_0=Title&Searcher_Weight_0=2&Searcher_SearchPhrase_0=windows+2008&Searcher_FieldName_1=ISBN&Searcher_Weight_1=&Searcher_SearchPhrase_1=&Searcher_FieldName_2=Author&Searcher_Weight_2=1,1&Searcher_SearchPhrase_2=&Searcher_FieldName_3=Publisher&Searcher_Weight_3=&Searcher_SearchPhrase_3=&Searcher_FieldName_4=Summary&Searcher_Weight_4=&Searcher_SearchPhrase_4=&ty=1&cat=0&image1.x=0&image1.y=0 ποιο λέτε?
×
×
  • Create New...