Jump to content

kostas_m

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

kostas_m's Achievements

  1. Παιδιά πραγματικά το event ήταν πάρα πολύ καλό. Οι παρουσιάσεις εξαιρετικές , το στήσιμο για την εκδήλωση άψογο και το επίπεδο των ομιλητών φυσικά κορυφαίο. Και για τα παρελκόμενα .....και το φαγητό επίσης πολύ καλό. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δουλέψανε για την εκδήλωση. Τέλος και μια αναφορά στα δώρα που ήταν πολλά και καλά.
  2. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Από οτι είδα δεν ήταν κάποιο rule στον server ή το outlook του χρήστη. Επίσης, sorry που δεν απάντησα για τόσες μέρες.Μάλλον θα ασχοληθώ κάποια στιγμή μελλοντικά με το θέμα.
  3. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Εαν το [email protected] στείλει στο [email protected] πηγαίνει κανονικά στο to και μόνο όταν στείλει στο [email protected] πηγαίνει στο cc. Αυτό έχει παρατηρηθεί και από ένα ακόμα account το οποίο όταν στείλει στο [email protected] πάλι το πηγαίνει στο cc. Τα υπόλοιπα accounts γενικά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα και όταν στείλουν στο [email protected] το εμφανίζει κανονικά στο to.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο autoexec.gr και θα ήθελα καταρχην να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Το forum έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Συνεχίστε έτσι. Βλέποντας το section mail servers & outlook , μπήκα στον πειρασμό να παραθέσω ένα πρόβλημα που έχω με ένα συγκεκριμένο e-mail account. Δεν είναι τόσο κρίσιμο , αλλά επειδή δεν εχω βρει το οτιδήποτε θα μπορούσε να με οδηγήσει στην λύση , θέλω να ρωτήσω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος. Ο server που έχουμε είναι Exchange Server 2007. Οι clients είναι Outlook 2002 (ξέρω οτι αυτός ο συνδυασμός είναι λίγο περίεργος......) Το πρόβλημα είναι οτι όταν ένα account π.χ. το [email protected] στείλει ένα mail σε ενα συγκεκριμένο account [email protected] , το [email protected] εμφανίζεται στο πεδίο cc των απεσταλμένων του [email protected] και το πεδίο to είναι κενό.Αυτό συμβαίνει και στο OWA. Το mail όμως πηγαίνει κανονικά. Και τα 2 accounts είναι λογαριασμοί του exchange. Επειδή δεν είναι σημαντικό δεν θα ήθελα να ξοδέψετε τον χρόνο σας για την λύση του. Απλά αν κάποιος το έχει ξαναδεί και ξέρει την λύση..... Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...