Jump to content

kkaminaris

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kkaminaris

  1. Join this session for a discussion around the significance of automation in the cloud era.Lefteris Marakas is part of the cloud automation product marketing team in VMware. (After clicking at the event from photo, you must click on zoom link too)
  2. Let the party started!!! Νωρίτερα; PIZZA?
  3. Καλησπέρα Βαγγέλη, Κάτι είχα κατά νου, αλλά τελικά δεν προλαβαίνω για 30 Μαρτίου. Πιθανολογώ ότι 28 Απρίλη κάτι θα μπορέσει να γίνει. Σκέφτομαι για System Center και Intune. Θέλω βοήθεια (από όποιον έχει κάτι σε λινκ) και χρόνο για να προετοιμαστώ.
  4. Καλημέρα Φίλε, Δεν ξέρω γιατί έβαζες local, αν και πολλοί το κάνουν έτσι, εγώ πάντα .gr χρεισιμοποιούσα. Τες πα! Καλή λύση πάντως αυτό που σκέφτηκες. Δεν ξέρω αλλά μάλλον θα λειτουργεί. Πάρε Microsoft personnel και θα σου πεί!
  5. Καλημέρα Βαγγέλη, Με φωτό τι κάνουμε; Θα ανεβάσεις;
  6. Καλημέρα Blackman, Μήπως έχει ημερομηνία τέλους των schedule task κάπου το κάθε job ή σε γενική ρύθμιση; Πάντως σίγουρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάιζει; Μήπως θέλει λογαρισμό που έχει λήξει; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Πές μας τι έγινε τελικά;
  7. Που το θυμήθηκες τώρα αυτό; Παλιά χρόνια του πιθανότατα καλύτερο λειτουργικό σύστημα!
  8. Καλησπέρα Βαγγέλη, Περιμένουμε φωτό. Ο μέγας φωτογράφος Καπσαλάκης πρέπει να έχει τραβίξει μοναδικές φωτογραφίες.
  9. Καλησπέρα σε όλους! Δεν βλέπω κινητικότητα και αναρωτιέμαι υπάρχουμε; Τι κάνουμε με το γνωστό άγνωστο θέμα; ITPRO|DEV CONNECTIONS 2016
  10. Καλημέρα , Ξεκινά η Μεγάλη βδομάδα και ξεκινά (μάλλον έχει ήδη ξεκινήσει) και μια νέα προσφορά για Microsoft πιστοποίηση. Είναι με ωραία προσφορά από επίσημο μήνυμα της Microsoft. Συγκεκριμένα: "Να πάρει πιστοποίηση να ενισχύσετε την καριέρα σας — και τώρα μπορείτε να δοθείτε μια μικρή επιπλέον ευκαιρία για επιτυχία. Ένα πακέτο ενίσχυσης σας δίνει περισσότερες επιλογές και καλύτερες αποδόσεις σε εξετάσεις πιστοποίησης της Microsoft σας: από τεστ εξάσκησης να ξαναδώσετε ευκαιρίες, μπορείτε να επιλέξετε ό, τι χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν. Το πακέτο ενίσχυσης προσφορές είναι διαθέσιμες για αγορά έως 31 Αυγούστου 2016." https://www.microsoft.com/en-us/learning/offers.aspx?WT.mc_id=WWLeX_BPack_B2C_NLMCP Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο.
  11. Καλημέρα σε όλους. Έχομαι και εγώ κρατήστε θέση και καφέ.
  12. Καλημέρα και καλή βδομάδα, Πολύ καλή παρουσίαση σχετικά με την ιστορία και τα distribution του Linux. To demo ήταν μικρό, αλλά νομίζω ότι όλοι κάτι έχουμε τρέξει κάτι από κάποια έκδοση του Linux. Εντυπωσιακό θα ήταν Linix VM σε Windows Server.
  13. Ωραία πράγματα έστειλες Παναγιώτη!
  14. Πολύ παράξενο, αλλά ναι γίνεται. Βαγγέλη το κοιτάς;
  15. Και εγώ μάλλον με το διάλειμμα θα πάω.
  16. Ναι σαν τον Φρανσουά ένα πράγμα. Προσοχή τη κίνηση γιατί δε θα σου ανοίγουν το δρόμο όπως του Πρωθυπουργού!!
  17. Μετά είπαμε με τον Παναγιώτη να πάμε για σουβλάκια!
  18. Καλησπέρα, Δυστυχώς δεν εμφανιζεται το παλιό θέμα. Μπορείς να το ξαναποστάρεις για να το θυμηθούμε;
  19. Καλησπέρα, Ευχαριστώ πολύ για τη συννεργασία Κώστα. Ναι έτσι είναι και για τον certificate. Από τη στιγμή που έχεις Lync 2010 δε χρειάζεται κάτι άλλο. Όντως είναι για επιβεβαίωση, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα του Lab καλό είναι να το κάνεις. Εγώ πάντως θα το έκανα στη θέση σου.
  20. Καλησπέρα, Πιστεύω ότι σκέφτεσε σωστά τη μεταγωγή/αναβάθμιση του τομέα σου. Πρέπει να δείς κάποια πράγματα ποιό αναλυτικά. Έλεγχο συμβατότητας του μηχανήματος που έχεις για εγκατάσταση του 2008 r2! Καθαρισμός των μεταδεδομένων του 2ου server μετά τη διαγραφή! Έλεγχο σε υπηρεσίες DHCP, DNS κ.α. αν είναι και ο server που θα καταργήσεις στη λίστα τους (ρεσερβέ ή κάτι άλλο) Εγώ έχω και 2008 r2 και οι χρήστες μου (windows 8.1, windows 7 και μερικά XP SP3) και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ώς πρόβλημα. Όσον αφορά το όνομα δε το συννηστώ γιατί μπορεί να σου παρουσιάσει θέμα όσον αφορά τη πληροφορία που έχει από πίσω (GUID) - Εδώ πρέπει να το θέσεις ώς ερώτημα στη Microsoft! Όσον αφορά το Certificate server. Έχεις Exchange ποιά έκδοση; Και τι λειτουργικό έχει ο Lync και ποιά έκδοση φοράει; Γενικά το πρόβλημα είναι σύνθετο και πρέπει να το δείς. Αν μπορείς στο server που σου απομένει να στήσεις ένα lab με τον AD και το Lync server και να δεις τη συμπεριφορά του περιβάλοντος σου.
  21. Vaggeli, Does pfSense work into Hyper-V as a Virtual Machine too? Do we need to notice something? Thank you in advance for your time.
  22. Καλησπέρα, Θα πραγματοποιηθεί φέτος άραγες η ετήσια ITPRO|DEV CONNECTIONS??? Πέρσι λόγω επαγγελματικού ταξιδιού δε μπόρεσα να παραβρεθώ. Ελπίζω όμως κάτι να γίνει μετά το Europe TechEd 2015. Αναμένω!!!
  23. Δυστυχώς εγώ δε θα μπορέσω να περάσω. Ελπίζω στο επόμενο event να είμαι εκεί. Καλά να περάσετε.
  24. Καλησπέρα, Δυστυχώς έχουμε "Το κοπή τη πίτα" στη δουλειά, οπότε περιμένω την επόμενη συνάντηση. Καλή διασκέδαση!!!
×
×
  • Create New...