Jump to content

vskordas

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

vskordas's Achievements

  1. όλα τα μηχανήματα (τουλαχιστο αυτά που θέλω να ελεγχω εχουν win10) Στο στο forum, οι ομιλητές τάχθηκαν υπερ του uak. και σωστα κατά την γνώμη μου. Οι χρήστες έχουν δικαιώματα απλού user και χωρίς να μπορώ αυτό να το αλλάξω είναι ανεξέλεκτοι στο τι θέλουν να κατεβάζουν και να τρέχουν στο pc. Μοιραία κάθε λίγο και λιγάκι με φωνάζουν να τους βαζω κωδικό admin για να κάνουν τις εγκαταστάσεις τους με αποτέλεσμα την "αέναη συζητηση του τι κατεβάζεις και γιατι...και πάντα χάνω στο τέλος . προσπαθώ λοιπόν να μπορώ να αλλάζω τα uak settings των pc ανά ομάδες απόμακρυσμένα μπας και απεγκλωβιστώ από τις διαμαρτυρίες και το τρέξιμο. Συνηθως βρίσκομαι πίσω από pc με win10 pro Κοινό lan δικτυο με δυναμικες διευθύνσεις (αρα ομαδοποιώ με ονομα pc). power cell το βλέπω. Οτι άλλη λεπτομερεια θέλετε συγκεκριμενοποιήστε την να σας την πω.. thnx
  2. Όσοι ήσαστε στο τελευταίο event (57) στην Microsoft θα θυμάστε ίσως έναν που είχε λυσσάξει με το UAC και ζητούσε απεγνωσμένα τρόπο για τον έλεγχο μέσω του Power shell; Εγώ είμαι. Το ποστάρω κατόπιν προτροπής του Ηλία. Μήπως κανένας λοιπόν μπορεί να μου δώσει οδηγίες - βήματα και εάν είναι δυνατό και κανένα πακετο εντολών να μπορώ να το ελέγχω χωρίς να τρέχω από pc σε pc? Ξέρω λίγα, άρα απευθύνεστε σε λίγο αδαή. μη με παραπέμψετε στην virtual academy - ξέρω έχω κοιτάξει και εκεί, απλά θέλει χρόνο πολύ και δεν τον έχω να τον διαθέσω. tnx
  3. και τώρα που έχω και κέφια ακούστε και ένα ανέκδοτο που έφερε ο γιος μου από το σχολείο (το είχε και σε container ) ..δείχνει με τον πιο απόλυτο τρόπο το χάσμα των 2 γενεών: γιός: Μαμά, γιατί οι καλοί άνθρωποι πεθαίνουν πρώτοι; μαμά: παιδί μου, όταν βρεθείς σε ένα λιβάδι ποια λουλουδάκια ΄θα έκοβες πρώτα; γιός: αυτά ..... που καπνίζονται, αλλά πού κολλάει αυτό με τα προηγούμενα; προχωρημένος γυιόκας !!!
  4. container είναι..... να ακούς τον Βαγγέλη να μιλά για προγραμματισμό και να σου λέει στο τέλος πόσο χρεώνεται ο τόνος στην μεταφορική!!!
  5. ...και μην ξεχνάμε και τις πίτσες, εκει έξω στην είσοδο, ειχαμε και δυο ποικιλίες να διαλέξουμε.... Χι χι, και δωράκι στο τελος.... Μου θυμίζει κατι παιδικά πάρτυ που εχουν μείνει ευχάριστα στη μνήμη μου, που στο τελος μας έδιναν και δωράκι έκπληξη Αυτο ειναι, πίτσα, αναψυκτικό, και δωράκι στο τελος. Χώρια την χαρούμενη βραδιά και την καλή παρεα. Το highlight της βραδιάς ήταν ο Ευάγγελος, με τα ´´containers της μεταφορικης´´ Όσοι ήμαστε εκει ..θα καταλάβουμε τι εννοώ. Για αυτο μεχρι τις 10. Το βραδυ η αιθουσα ήταν ασφυχτικά γεμάτη. Well done Microsoft Hellas.!!!
×
×
  • Create New...