Jump to content

George J. Capnias

Members
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George J. Capnias

  1. C:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\80\

    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\CONFIG\

    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\TEMPLATE\LAYOUTS

    Θα πρότεινα να μην πειραχτούν τα δύο paths που είναι μέσα στο Program Files - είναι μέρος της υποδομής Sharepoint και δεν περιέχουν κώδικα που έχει δημιουργηθεί από χρήστη. Πρόσθετα ότι λειτουργικότητα χαθεί από εκεί ή επιρεαστεί, θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα σε όλη την εγκατάσταση - και το admin interface μπορεί να μην δουελεύει μετά...

     

    George J.

     

  2. Από την σχετική βιβλιογραφία που παραθέτεις είναι φανερό ότι η αλλαγή που έκανες δεν έγινε με τον τρόπο που συστήνεται: Αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να αφήσεις 15,18 ή όποια κενά, το σίγουρο είναι ότι το web.config δεν έχει κανονική μορφή xml.

    Το λάθος πιθανώς να το έβλεπες αν έτρεχες το site με url localhost - που δεν είναι δυνατό όλες τις φορές, ανάλογα το mapping που έχει το συγκεκριμένο site. Παρόλα αυτά μέσα στο application log, πιθανώς να έχει καταγραφεί κάτι. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις την αλλαγή που συστήνει, να βάλεις την εκτέλεση του site σε debug mode.

    Αν μπορέσεις να βρεις μια πιο συγκεκριμένη περιγραφή του λάθους, από την εικόνα που παραθέτεις, θα είναι δυνατό να αντιμετωπίσεις ή να πάρεις καλύτερες οδηγίες για το πως να αντιμετωπίσεις, το πρόβλημα.

     

    George J.

  3. Επίσημη απάντηση από το Building Windows 8 web blog στο MSDN blogs: Running Windows 8 Developer Preview in a virtual environment:

    Functional:

    • Hyper-V in Windows 8 Developer Preview
    • Hyper-V in Windows Server 2008 R2
    • VMware Workstation 8.0 for Windows
    • VirtualBox 4.1.2 for Windows

    Non-functional:

    • Microsoft Virtual PC (all versions)
    • Microsoft Virtual Server (all versions)
    • Windows 7 XP Mode
    • VMWare Workstation 7.x or older

     

    George J.

  4.  

    Προχώρησε σε

    απεγκατάσταση του UR1 για Exchange 2010 SP1 για να έρθει ο Server σε επίπεδο Exchange 2010 SP1 RTM και έπειτα «εφόσον διαθέτεις backup» προχώρησε σε repair του

    Exchange. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Δυστηχώς, ενώ ξεκινάει η επεγκατάσταση του UR 1, ξαφνικά τερματίζει χωρίς κάποιο μήνυμα. Φαντάζομαι αν βρω το αποθηκευμένο .msu και το τρέξω από command line, θα δώσει κάτι, αλλά δεν νομίζω ότι έχω την υπομονή πλέον να το κάνω...

    Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθώ να "σώσω" τον Exchange - έτσι και αλλιώς το πρόβλημα υπάρχει καιρό, δεν έγινε τώρα, και όλο αυτό τον καιρό δεν έχουν e-mail. Είναι σήμερα η τρίτη κατά σειρά μέρα που χαλάω για να επαναφέρω τον Exchange. Και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει backup των mailboxes.

    Αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι αν μπορώ να κάνω uninstall τον Exchange - με διαδικασίες "express", μιας και δεν νομίζω ότι το uninstall του θα παίξει αφού κανένα από τα services του δεν ξεκινάει. Το θέμα, είναι επάνω στην "εγχείριση" να μην πεθάνει και ο AD DC και μαζί του ολόκληρο το domain, και να μπορέσω να τον εγκαταστήσω στην συνέχεια.

    Έχω πιθανότητες να το πετύχω αυτό με "βίαιο" uninstall του Exchange; Υπάρχει κάποιος οδηγός;

    George J.

     

  5.  

    Μήπως τα .NET Framework, v2.0, v3.0 και v3.5 SP1 που είναι εγκατεστημένα είναι x86?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Ξέρεις ότι αυτό και να θέλω να το κάνω στον Windows Server 2008 R2, δεν θα μου κάνει το χατήρι - το σίγουρο είναι ότι τα assemblies του Exchange δεν έχουν γίνει native x64 images - πιθανολογώ ότι είτε στην εγκατάση του SP1 είτε του RU1, έγιναν αντιγραφή μέσα στους folfers του Exchange, και μετά τίποτα, λόγω της μη συνδεσιμότητας με το Internet. Και έτσι τα βλέπει 32bit...

    Αν μου πεις ότι υπάρχει καλικάντζαρος αυτή την στιγμή και αυτός το έκανε, θα το πιστεύψω... [:)]

    Το repair του Exchange SP1, λες να κάνει κάτι;

    George J.

  6.  

    Είναι production και ένα repair έχει το ρίσκο του.

     

    Εάν προσπαθήσεις να κάνεις start το Microsoft Exchange Active Directory Topology Service (αρχικά μπορείς

    και εάν όχι τι error έχεις)?

    Όταν το ξεκινάω μέσα από τα Services παίρνω:

    • Windows could not start the Microsoft Exchange Active Directory Topology service on Local Computer.

      Error 216: 0xd8

    Στο Event Log έχω:

    • Application
      • The program or feature "\??\C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\Bin\MSExchangeADTopologyService.exe" cannot start or run due to incompatibity with 64-bit versions of Windows. Please contact the software vendor to ask if a 64-bit Windows compatible version is available.
    • System
      • The Microsoft Exchange Active Directory Topology service failed to start due to the following error:
      • This version of Microsoft Exchange Active Directory Topology is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need a x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.

    George J.

     

  7.  

    Καλημέρα Γιώργο και καλό

    μήνα,

     

    Σύμφωνα με τα logs συνεχίζεις να λαμβάνεις Error code 1603.

    Τα βήματα που έχεις κάνει μέχρι τώρα

    (διόρθωσε με εάν έχω ξεχάσει κάτι):<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    1.      

    Έλεγχο για Watermarks και Editions μέσα στην Registry

     

    2.      

    Eγκατάσταση του Windows 2008 R2 SP1 και όλων των hotfixes

     

    3.      

    Έλεγχο των policies:

     

    PS C:\Windows\system32> Get-ExecutionPolicy -list

     

    Scope ExecutionPolicy

     

    ----- ---------------

     

    MachinePolicy Undefined

     

    UserPolicy Undefined

     

    Process Undefined

     

    CurrentUser Undefined

     

    LocalMachine Undefined

     

    4.      

    Τα βήματα από το KB 981474

     

    5.      

    Προσπάθεια εγκατάστασης του UR σαν Enterprise Admin

     

    6.      

    Εγκατάσταση Update

    Rollup - από command line as administrator

     

    7.      

    Εγκατάσταση Update

    Rollup από elevated command prompt


     

    Προσπάθησες επανεγκατάσταση

    το .NET Framework ξανά?

     

     

     

    1. Check ok

    2. Check ok

    3. Powershell LocalMachine: Undefined => Powershell disabled!!!! Σίγουρα;;;; Να το σβήσω;

    4. Check ok

    5,6,7 Η εγκατάσταση συνεχίζει να αποτυχαίνει...

    Υπενθυμίζω, ότι στον Windows Server 2008 R2, δεν μπορεί να γίνει ΤΙΠΟΤΑ (επανεγκατάσταση ή repair) για .NET Framework, v2.0, v3.0 και v3.5 SP1 γιατί είναι μέρος του λειτουργικού και θεωρήται ότι καλύπτονται από το system protection. Όλα τα security fixes έχουν μπει...

    George J.

     

  8. Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα,

    Η περιπέτεια συνεχίζεται: Μετά την εγκατάσταση του Windows 2008 R2 SP1 και όλων των hothixes, έγινε προσπάθεια για επανεγκατάσταση του Exchange SP1 RU 4v2, αλλά με τον λογαριασμό του Ent. Administrator. Δεν είχα κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα, από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά τα λάθη στο event log είναι λιγότερα όπως και το install.log. Το install.log συνημμένο στο μήνυμα, τα λάθη του event log, αποκάτω:

    • Beginning a Windows Installer transaction: C:\Windows\Installer\1490ff.msi. Client Process Id: 7492.
    • Starting session 0 - ‎2011‎-‎08‎-‎01T06:19:24.441119400Z.
    • Ending a Windows Installer transaction: C:\Windows\Installer\1490ff.msi. Client Process Id: 7492.
    • Ending session 0 started ‎2011‎-‎08‎-‎01T06:19:24.441119400Z.
    • Product: Microsoft Exchange Server - Update 'Update Rollup 4-v2 for Exchange Server 2010 Service Pack 1 (KB2579150) 14.1.323.6' could not be installed. Error code 1603. Additional information is available in the log file C:\Users\Administrator\Desktop\install.4.log.
    • Windows Installer installed an update. Product Name: Microsoft Exchange Server. Product Version: 14.1.218.15. Product Language: 1033. Manufacturer: Microsoft Corporation. Update Name: Update Rollup 4-v2 for Exchange Server 2010 Service Pack 1 (KB2579150) 14.1.323.6. Installation success or error status: 1603.
    • Product: Microsoft Exchange Server -- Configuration failed.
    • Windows Installer reconfigured the product. Product Name: Microsoft Exchange Server. Product Version: 14.1.218.15. Product Language: 1033. Manufacturer: Microsoft Corporation. Reconfiguration success or error status: 1603.

    George J.

  9. Θα συμφωνήσω με όλους και θα προτείνω να προχωρήσεις στην εγκατάσταση με τον Default(Enterprise)  Domain Administrator και όχι με έναν άλλο Domain Administrator.

    Δυστηχώς ο Ent Admin την έχει "κάνει διακοπές", και δεν δίνει το password. Το καλύτερο που μπορούσα να κάνω είναι να έχω στο λογαριασμό μου τα ίδια groups που έχει ο Ent Admin, που είναι και ο χρήστης που έκανε την εγκατάσταση του Exchange... Εκτός αν ζω εφιάλτη Windows NT4, δεν λέγεσαι administrator, δεν είσαι administrator...

    Είδα στο Install log το Warning Message (Δεν σου έβγαλε Warning κατά την εγκατάσταση ? ) που αναφέρει τα παρακάτω και σχετίζετε άμεσα με το πρόβλημα σου

    Property©: WARNING_MESSAGE_CONTINUE = To ignore this warning and proceed with the installation, click Continue.

    Property©: WARNING_MESSAGE_DOTNET = has determined that a successful installation of this package may require installation of a missing .NET Framework hotfix. Some Microsoft Exchange services may not restart after the installation has completed. For more information about how to resolve this problem, visit:

    Property©: WARNING_LINK_DOTNET = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=158004

    Property©: WARNING_MESSAGE_CRLBIT = has determined that Certificate Revocation List (CRL) checking is enabled on this computer. CRL checking can significantly slow the installation of this package. For more information about how to resolve this problem, visit:

    Property©: WARNING_LINK_CRLBIT = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=158006

    Property©: msgErrorExchangeAdmin = The user who's currently logged on doesn't have sufficient permissions to install this package. You need at least Exchange Server Administrator permissions on the current computer to complete this task.

    Property©: RunCommandTimeout = 300000

    Property©: NGEN_EXE = v2.0.50727\ngen.exe

    Property©: NGEN_ACTION_INSTALL = install

    Δυστηχώς, όπως έχεις επισημάνει και εσύ παρακάτω, τα παραπάνω url παραπέμπουν σε προβλήματα του Exchange 2007 - αφού έχω Windows Server 2008 R2, έχω από default .ΝΕΤ Framework v3.5 SP1, και αυτό δεν δέχεται ούτε αλλαγή ούτε επισκευή! Άρα τα προβλήματα για SPs του .NET Framework v2.0 και v3.0 δεν υφίστανται.

     

    Aρα

    1. To πρόβλημα οφείλετε στο ότι δεν έχεις Credentials Exchange Server Administrator

    ή

    2. Δεν υπάρχει κάποιο hotfix σε .Net ή κοίτα σε Event Log αν έχει exception code errors για .Net framework 2.0 ή κάποιο άλλο

    Οπως αναφέρει και το Install log θα κοίταζα το άρθρο http://support.microsoft.com/kb/944752 και θα έκανα update ή reinstall το .net framework

    To περίεργο είναι ότι έχεις Exchange 2010.

    3. Δεν έχεις απεγκαταστησει κάποιο Interim Update.

    Property©: msgINTERIMUPDATEDETECTED = Unable to install because a previous Interim Update for Exchange Server 2010 has been installed. Please use Add/Remove Programs to uninstall the Interim Update before running this setup again.

    Πηγαινε στο Program and Feautures και δες αν υπάρχει κάποιο Interim Update for Exchange Server 2010 KBxxxxx και απεγκατέστησε το.

     http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff637981.aspx

    και επίσης αν έχεις Forefront Security for Exchange πρέπει να προχωρήσεις σε disabled των Forefront dependecies με  fscutility /disable πριν την εγκατάσταση

    http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/how-to-apply-exchange-service-packs-and-rollups-to-a-computer-that-is-running-fse.aspx

    http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2011/04/06/announcing-the-re-release-of-exchange-2010-service-pack-1-update-rollup-3-v2.aspx

    Κάπου το είπα σε προηγούμενο μήνυμά μου, ότι το μόνο Update που φαίνεται εγκατεστημένο στο μηχάνημα είναι το Exchange 2010 SP1 RU 1, αλλά η άποψη του registry, δεν ταυτίζεται (WIndows Exchange 2010 SP1)...

    Και υπόψη σε όλους το RU 3v3, ήταν το μόνο που αρνήθηκε να εγκατασταθεί, γιατί δεν υπήρχε connectivity με το Internet...

    George J.

     

  10. δεν κάνεις και εγκατάσταση το SP1 του R2  ? για να περάσει τα σωστά αρχεία για conhost.exe κλπ

    Αυτό είναι η αλήθεια ότι η πρότασή σου, μου έδωσε ένα έναυσμα να κάνω hide το RU 3v3 του Exchange, που δεν αφήνει να μπουν άλλα updates στον server, και να αφήσω την ροή να συνεχιστεί κανονικά. Επειδή είδα και κάμποσα errors μέσα στο Event Log για το conhost που δεν μπορούσε να εκτελεστεί, ουσιαστικά όλη την Παρασκευή την έφαγα με το περάσω το SP1 του λειτουργικού και όλα τα updates που υπάρχουν για το .NET Framework v3.5, και v4.0.

    Ένας σημαντικός παράγοντας της αποτυχίας και της ζημιάς που έχει προκείψει είναι ότι το δίκτυο/domain που τρέχει ο Exchange, δεν έχει επαφή με το Internet. Σε συνδιασμό με την απουσία policy να απαγορεύει τον έλεγχο για τα certificate online, με οδήγησε να πάρω τα "μέτρα μου": Έφτιαξα με εγγραφή στο dns για το crl.microsoft.com και έφτιαξα ένα καινούργιο site με τα ίδια host headers => έτσι ουσιαστικά όλη την κίνηση για τον εν λόγω σκοπό, κατευθήνεται ουσιαστικά προς το δικό μου web site. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι το site δεν πήρε requests μόνο από το DC που προσπαθούσα να εγκαταστήσω το RU του Exchange αλλά και από άλλα μηχανήματα. Έτσι έχω βάλει 5 certificates μέσα στο τοπικό server, και έχω αντιμετοπίσει αυτό το πρόβλημα. Προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα παρόμοιες ανάγκες έχουν και άλλα Service Packs, πχ Visual Studio, που όμως δεν αναφέρεται πουθενά...

    Την Παρασκευή φεύγοντας άφησα το RU 4v2 να τρέχει - είχε ήδη ξεκινήσει καμιά ώρα πριν φύγω, και από ότι έβλεπα από το log αρχείο, ένα-ένα τα αρχεία που πριν έγραφε ότι δεν έχουν το σωστό format, έφτιαχνε τα native images τους.

    Ελπίζω να είναι ευχάριστο το αποτέλεσμα την Δευτέρα το πρωί...

    George J.

  11.  

    Καλημέρα Γιώργο, <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Στα Event Logs (Application) έχεις το ακόλουθο error?

     

    Event

    Type: Error

     

    Event Source: MsiInstaller

     

    Event Category: None

     

    Event ID: 1024

     

    Σου είναι εύκολο

    να μας κάνεις attach και

    το Exchange Setup Log?

     

    Δοκίμασα να δω και το Exchange Setuplog, αλλά η τελευταία ενημέρωση αρχείου μέσα στο κατάλογο, γενικότερα, ήταν από την ημέρα εγκατάστασης του Exchange - πέρυσι! Δεν νομίζω ότι έχει κάτι χρήσιμο εκεί...

    George J.

     

  12. Θα επιμείνω ..

    1) ΈΧει το account Exchange Organization Administrator priviledges ?


    Τσέκαρε και το 1 και ξανατρέξε απο elevated prompt. Και ενημέρωσε μας. Εναλλάκτικα μπορείς να βάλεις και το UR 4 που περιλαμβάνει τα fixes του UR3 . Επίσης δες αν κάποιο απο τα services είναι σε stopping.

    Ναι, ο λογαριασμό του χρήστη που χρησιμοποιείται είναι στο Exchange Management Group

    Το Execution Policy είναι όπως το περιγράφεις πιο πάνω - καταλαβαίνεις ότι απ' ευθείας εισαγωγή στο registry, δεν γίνεται σε production server...

    Έχω ήδη δοκιμάσει να τρέξω και το UR4 - αν δεις στην προηγούμενη σελίδα μηνυμάτων, υπάρχει και το .log αρχείο που έγραψε συνημμένο σε προηγούμενο μηνυμά μου...

    George J.

  13. Δες λιγο τα .net σου ειναι Updated kai latest? Επίσης δες αν ειναι ανοιχτό το unrestricted sto remote execution policy   και ενημερωσε μας .  Για την ακρίβεια

    msiexec /lv c:\temp\ex-ur3-install.log /update C:\temp\Exchange2010-KB981401-x64-en.msp τρεξτο έτσι ώστε να κάνει και installation log. Επίσης τα Policies σου πρέπει να είναι

    Scope                                           ExecutionPolicy

    -----                                            
    ---------------

    MachinePolicy                                Undefined

    UserPolicy                                     Undefined

    Process                                         Undefined

    CurrentUser                                  Undefined

    LocalMachine                                 RemoteSigned

    Αν είναι έτσι μετά τρέχοντας το σαν admin δεν θα έχεις πρόβλημα.

    Τα Policies είναι έτσι όπως τα περιγράφεις - το log μπορείς να το δεις στο μήνυμα http://autoexec.gr/forums/permalink/35087/35094/ShowThread.aspx#35094, είναι attached μέσα σε .zip αρχεία...

    Δεν είναι πρόβλημα στο σύστημα, ή θέμα διακαιωμάτων - ο λογαριασμός που τρέχει το roll-up είναι enterprise admin - και updates μέσω WSUS μπαίνουν συστηματικά.

    George J.

  14. Είναι εμφανές από το log ότι τα assemblies του Exchange δεν έχουν γίνει native images - το ngen που κάνει αυτή τη δουλειά χρειάζεται τα certificates για να μπορέσει να το κάνει αυτό. Σε συνέχεια του τελευταίου, δεν υπάρχει κάποιο policy που να το αποτρέψει, παρά το settings αυτό είναι σε επίπεδο χρήστη μέσα στον Internet Explorer [:(]. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μέσα στο Programs and Features/Updates, φαίνεται ότι υπάρχει περάσει το Update Roll-up 1 του Exchange Server 2010, το συμπέρασμα είναι ότι το RU 1 μπήκε, δεν βρήκε certificates, και άφησε τα assemblies χωρίς να φτιάξει τα native images. Συνέπεια είναι να μην γίνεται το ίδιο uninstall, αλλά να μην μπορεί να μπει κάποιο επόμενο RU γιατί δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή η έκδοση που είναι ήδη εγκατεστημένη...

    Τα λάθη που έχω στο Event Log κατά την προσπάθεια να ξαναβάλω το Update Roll-Up 1:

    • Beginning a Windows Installer transaction: C:\Windows\Installer\1490ff.msi. Client Process Id: 8092.
    • Starting session 0 - ?2011?-?07?-?28T16:38:38.594513700Z.
    • Activation context generation failed for "C:\Windows\system32\conhost.exe". Dependent Assembly Microsoft.Windows.SystemCompatible,processorArchitecture="amd64",publicKeyToken="6595b64144ccf1df",type="win32",version="6.0.7600.16823" could not be found.
    • Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis.
    • Activation context generation failed for "C:\Windows\system32\conhost.exe". Dependent Assembly Microsoft.Windows.SystemCompatible,processorArchitecture="amd64",publicKeyToken="6595b64144ccf1df",type="win32",version="6.0.7600.16823" could not be found.
    • Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis.
    • Activation context generation failed for "C:\Windows\system32\conhost.exe". Dependent Assembly Microsoft.Windows.SystemCompatible,processorArchitecture="amd64",publicKeyToken="6595b64144ccf1df",type="win32",version="6.0.7600.16823" could not be found.
    • Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis.
    • Activation context generation failed for "C:\Windows\system32\conhost.exe". Dependent Assembly Microsoft.Windows.SystemCompatible,processorArchitecture="amd64",publicKeyToken="6595b64144ccf1df",type="win32",version="6.0.7600.16823" could not be found.
    • Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis.
    • Ending a Windows Installer transaction: C:\Windows\Installer\1490ff.msi. Client Process Id: 8092.
    • Ending session 0 started ?2011?-?07?-?28T16:38:38.594513700Z.
    • Product: Microsoft Exchange Server - Update 'Update Rollup 1 for Exchange Server 2010 Service Pack 1 (KB2407028) 14.1.255.2' could not be installed. Error code 1603. Additional information is available in the log file C:\Users\gc03259\Desktop\install.1.txt.
    • Windows Installer installed an update. Product Name: Microsoft Exchange Server. Product Version: 14.1.218.15. Product Language: 1033. Manufacturer: Microsoft Corporation. Update Name: Update Rollup 1 for Exchange Server 2010 Service Pack 1 (KB2407028) 14.1.255.2. Installation success or error status: 1603.
    • Product: Microsoft Exchange Server -- Configuration failed.
    • Windows Installer reconfigured the product. Product Name: Microsoft Exchange Server. Product Version: 14.1.218.15. Product Language: 1033. Manufacturer: Microsoft Corporation. Reconfiguration success or error status: 1603.

    Και το Install log attached...


    George J.

  15. Λοιπόν με βάση το ΚΒ981474 μόνο το LocalMachine έχει defined policy που δείχνει RemoteSigned - το μηχάνημα είναι AD DS.

    Οι ρόλοι που έχει το μηχάνημα είναι ClientAccess, HubTransport & Mailbox - μιας και δεν παίζει τίποτα, τα είδα από το registry. Σημείωση ότι η έκδοση που αναφέρεται στο registry είναι η 14.1.218.15

    Δοκίμασα και το Rollup Update 4 v2 και απέτυχε - συνημμένο το Log αρχείο, που λίγο ως πολύ είναι το ίδιο με το προηγούμενο...

     

    George J.
     

  16. Καλημέρα Γιώργο,

    To Update RollUp 3-v3 Exchange 2010 SP1 ανέφερες ότι δεν εγκαταστάθηκε, άρα υπήρξε failure.  Μέσα στην registry παράδειγμα: HKLM\Software\Microsoft\Exchange\v14.0\<name of role>  εάν έχεις Watermarks. Όπως επίσης έλεγξε εάν η ConfiguredVersion και UnpackedVersion έχουν την ίδια version, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

    Εϊδα τα registry και οι εκδόσεις είναι ίδιες και δεν υπάρχουν watermarks.

    Ετρεξα πάλι το Update Rollup - από command line as administrator - και δεν εγκαταστάθηκε, πάλι.

    Το έτρεξα 3η φορά με το option να κάνει ένα log. Πρέπει να πω ότι το log αρχείο με τρόμαξε με αυτά που είδα - είναι attached στο μήνυμα....

     

    George J.

     

  17. Μετά την προσπάθεια εγκατάστασης του Update RollUp 3-v3 Exchange 2010 SP1, κατέληξα να έχω όλα τα services του Exchange disabled, και όχι μόνο - και όλος ο IIS είναι disabled. 

    Μετά από αναζητήσεις στο Internet, πιθανολογώ ότι το πρόβλημα έχει προέλθει από την προσπάθεια του server να κάνει update στα certificate revocation, μιας και ο server δεν είναι συνδεμένος στο Internet. Το πρόβλημα με τα certificates, πιστεύω ότι λύθηκε, μετά από την αλλαγή που έγιναν στα settings του IE... 

    Με το υπόλοιπο μέρος, πως ξαναφέρνω τον Exchange 2010, σε λειτουργία έχει κάποιος να προσφέρει κάποια βοήθεια;

     

    Ευχαριστώ,
    George J.
     

  18. Καλημέρα σε όλους,

    Επειδή έγιναν κάποιες αλλαγές στο site - τα κουμπιά του Twitter και του Facebook μπήκαν και στα weblogs, καθώς και υπάρχει υποστήριξη για τον IE9 στους DHTML Editors - αν κάποιος δει κάτι περίεργο, ή κάτι δεν δουλεύει ας το αναφέρει σε αυτό το thread...

     

    George J.
     

  19. Έκανα εγκατάσταση το συγκεκριμένο σε ένα VM και δεν μπορώ να συνδεθώ πάνω του ούτε με localhost ή το όνομα του server...
    τόσο στην βασική σελίδα όσο και στην Central Administration page...

    μπορώ μόνο μέσω του IIS κάνοντας browse...

    σε ότι άλλο μου ζητάει username & password και ότι και να δοκίμασα δεν με άφησε να μπω.
    το έψαξα στο net, και πρόσθεσα τον χρήστη που δοκιμάζω και σε κάποια άλλα groups, αλλά και μέσω του IIS στο central administration στο σχετικό σημείο για τους χρήστες συμβαίνει το ίδιο...

    κάποια βοήθεια;
    το έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει για να δω μήπως και...αλλά τα ίδια...

    Μπορείς να κάνεις ένα snapsot στον IIS MMC να δούμε πως είναι τα sites;;; Έχεις πάνω από 2; Μήπως έχιεις κάνει assign το default ip σε περισσότερα από ένα site;

    George J.

×
×
  • Create New...