Jump to content

Lefteris

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lefteris

  1. hahaha ayta einai!!! kai gamw!! na dwsete polla xairetismata stoys MCTs ekei - paizei na me thumountai oi perissoteroi :-p Kala na perasete!!!
  2. Βαρκελώνη είναι κορυφαία πόλη (να πάτε στο Bagdat :-ρ) και το TechEd ένα από τα καλύτερα events της MS. Συγχαρητήρια σε όλους όσους θα πάτε φέτος - εάν και βλέποντας από τα ονόματα δεν είναι τυχαίο που σας έχουνε πάρει όλους -όλοι είσαστε 1 και 1 στον χώρο - και θα δείτε ότι εάν και έχει την μιζέρια της η Ελλαδίτσα μας, έχουμε ταλεντάρες στο ΙΤ που δεν έχουν να ζηλέψουνε τίποτα από τους αντίστοιχους του εξωτερικού! Να πάτε να τους δείξετε τι σόι Experts έχουμε εδώ! :-D Δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί φέτος να σας δώ από κοντά - και κρίμα γιατί θα έχει πολύ ντόρο γύρω από Windows 7 και θα γούσταρα πολύ να κάνω 1-2 παρουσιάσεις... αλλά που θα πάει - θα τα πούμε την επόμενη χρονιά από κοντά... Καλά να περάσετε!!!
  3. Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι ο Andy Malone στην Αθήνα?!? Εάν τελικά δεν καταφέρω να είμαι έξω (υπηρετώ την μαμά πατρίδα... yeah it sucks) όποιος δει τον Andy να του δώσει πολλά χαιρετίσματα! Είναι και γαμώ τα τυπάκια και πολύ δυνατός στις παρουσιάσεις του! Άντε και ίσως να τα πούμε και από κοντά στο event - φαίνεται να έχει πολύ δυνατή agenda.
  4. Αφού έχεις Exchange 2003 γιατί δεν βάζεις Outlook 2003 (περιέχεται στην άδεια χρήσης του Exchange άρα δεν πληρώνεις τίποτα extra) σε όλους τους clients και να ενεργοποιήσεις το Outlook Anywhere Access (RPC over HTTPS)? είναι σχετικά εύκολο configuration και το μόνο που θα χρειαζονται οι χρήστες εκτός δικτύου είναι μια σύνδεση με το Internet. ούτε VPNs ούτε περίεργες τεχνολογίες και ρυθμίσεις - και ξεφεύγεις από μια τεχνολογία του 70' (POP) :-)
  5. Congrats για το migration και για το καινούργιο look :-) Καλή Χρονιά σε όλους! (άντε θα βάλω και εγώ μπρος το blog μου μέσα στο 2007 :-p)
  6. Πολύ καλό! Όπως είχε πει και ο Αρκάς παλιότερα: "Εάν οι γυναίκες ήταν καλύτερες από τους υπολογιστές θα είχαμε γυναίκες πάνω στα γραφεία μας..." :-p
  7. To Resource Kit einai ena poly kalo vivlio gia exchange. Alla anafereis oti eisai se arxiko stadio & thes na dwseis to exam. Auta einai duo arketa diaforetika pragmata. Sto exam tha se rwthsoune gia Clustering, FE/BE configuration, Multiple servers kai alla pragmatakia pou theloune na exeis kanei kalo practice gia na apanthseis swsta. Proteinw loipon na parakolouthiseis ena episimo seminario gia ton exchange (course 2400) se kapoio Certified Partner for Learning Solutions (CPLS). To vivlio pou exei to seminario einai poly kalo gia na mporeseis na diavaseis kai na peraseis to exam (mazi me ta additional reading white papers pou exei sto CD). Good Luck! Sorry gia ta greeklish ;-/
  8. Δωρεάν εργαλειάκι για να βλέπεις πότε είναι ο επόμενος αγώνας του μουντιάλ, αποτελέσμα, στατιστικές, νέα και πολλά άλλα :-) Για να είμαστε ενήμεροι για το γεγονός του καλοκαιριού :-) Snip από το description: Follow your favorite teams and players during the FIFA World Cup tournament with Microsoft Soccer Scoreboard. This fun program allows you to access all the latest tournament news and information with the click of a button! Live game data allow you to monitor your favorite teams progress in real-time. Want more? Check out your team’s fixture (schedule), standing, and news as they advance through the tournament. If you are a soccer fan, don’t miss a minute of the action. Download Microsoft Soccer Scoreboard today! http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=df6a6e6e-21af-4786-ad1d-a38e8bfda82f&displaylang=en
  9. Θεωρώ πως να το έχουμε στην βιβλιοθήκη μας δεν αρκεί... Κάθε IT Pro και Developer θα πρέπει να το έχει στο κομοδίνο του για να το διαβάζει λίγο λίγο κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί :-p
  10. Τον Νοέμβρη θα δωθούν στους πελάτες με Enterprise Agreement, Software Assurance κλπ. Είναι η γνωστή ορολογία έκδοσης (RTM). Φυσικά πρόκειται για την αγγλική έκδοση. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα..
  11. Πάρα πολύ καλό βιβλίο. Παλιότερα είχα αγοράσει συνολικά 2-3 τίτλους σχετικά με δομημένη καλωδίωση, μπορώ να πω με ευκολία ότι αυτό ήταν με διαφορά το καλύτερο. Είχα πάρει τότε την δεύτερη έκδοση. Ένα από τα πολύ ωραία bonus είναι ότι έχει μέσα έτοιμα πρότυπα προσφορών (RFP), καθώς και παραδείγματα από την πραγματικότητα.
  12. Lefteris

    www.autoexec.bat

    Ωραίες εποχές να προσπαθείς να φορτώσεις όλους τους drivers στο Upper Memory block για να σου φορτώσει το Doom και το Larry... τώρα έχω 2GB στο μηχάνημά μου και σκέφτομαι σοβαρά να βάλω περισσότερα...
  13. Βρές ένα T-Shirt με το λογότυπο "No, I will not fix your computer" και ένα "I read your email". Σε τυχόν παρόμοια περιστατικά, φρόντισε να αντιμετωπίζεις τους χρήστες με το στυλάκι του Bastard Operator from Hell (και πάντα με μια γερή δόση χιούμορ) http://en.wikipedia.org/wiki/BOFH http://bofh.ntk.net/Bastard.html enjoy :-) EDIT: Χαχα, το content filter του site έκοψε την λέξη <B_a_s_t_a_r_d> οπότε όπου *** παραπάνω αντικαταστήστε το για να δείτε την σελίδα :-p
  14. Η νέα πολυαναμενόμενη έκδοση του Internet Explorer 7.0 είναι πολύ κοντά στην τελική της μορφή. Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε την έκδοση beta 2 preview για να πάρετε μια πρώτη γεύση από πρώτο χέρι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.microsoft.com/windows/ie/ie7/default.mspx On a personal note, χρησιμοποιώ την beta 1 εδώ και αρκετούς μήνες τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι και έχω μόνο θετικά σχόλια για την ταχύτητα και την σταθερότητα της καινούργιας έκδοσης. Η έκδοση beta 2 preview είναι ακόμα πιο όμορφη, πιο λειτουργική με πολλά νέα χαρακτηριστικά και καλύτερη ταχύτητα ανταπόκρισης.
  15. Σε συνδιασμό με τα Windows SharePoint Services, κάνοντας upgrade το default WMSDE instance, η έκδοση Express προσφέρει Full Text Search. Όμως δεν γνωρίζω εάν υπολογίζονται οι περιορισμοί της έκδοσης Express για το χώρο στη βάση... Το ψάχνω όμως :-)
  16. very nice! Αυτό το blog είναι όλο διαμάντια για τον Exchange ;-)
×
×
  • Create New...