Jump to content

Emmanuil

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Καμία ιδέα η σενάριο, συγκεκριμένα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω import μια παλιά βάση edb σε Exchange 2010. Πιο αναλυτικά υπήρχε ένα server 2008 που έτρεχε τον Exchange 2010 στο c: δίσκος και η βάση του mail server αποθηκευόταν σε αλλο δίσκο (Ε. Στoν Server έσκασε ο δίσκος C: και δυστυχώς δεν υπάρχει backup της συγκεκριμένης βάσης. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω import τα mail box στην καινούργια edb βάση απο τον δευετρο δίσκο. Ευχαριστώ.
  2. Και πάνω στον Server εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα λάθους. " function __doPostBack(target, argument){ var theform = document.c0 theform.__EVENTTARGET.value = target theform.__EVENTARGUMENT.value = argument theform.submit() } // --> A System error has occurred while processing your request. Please try again. If the problem persists, contact your administrator." Όσο για το Active Directory, έχει κανονικα όνομα και οι χρήστες μπορούν και παίρνουν e-mai Local αλλά και εξωτερικά μέσω OWA. Και όσο για το αν έχω καταργήσει απο την πολιτική το Company, δεν το εχω αφαιρέσει.
  3. Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να ενεργοποιήσω την διαδικασία του Outlook Mobile Access για να μπορούν κάποιοι χρήστες να λαμβάνουν τα e-mail μέσω κινητού, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει σωστά. Έχω ένα Exchange 2003 και το μήνυμα λάθους που μου εμφανίζει είναι το : " function __doPostBack(target, argument){ var theform = document.c0 theform.__EVENTTARGET.value = target theform.__EVENTARGUMENT.value = argument theform.submit() } // --> A System error has occurred while processing your request. Please try again. If the problem persists, contact your administrator". Τα βήματα που έκανα ήταν τα εξής: 1) Ενεργοποίησα κανονικά από το Mobile services properties / Enable Outlook Mobile Access. 2) AD \Users \Name User / Exchange Feature / Mobile Services --> Enable. Και 3) Απο το IIS στέκαρα αν λειτουργούν σωστά Application Pool / ExchangeMobileBrowse -- Running. και επισής στα Default Web Site / OMA στέκαρα τα security. Είναι κάτι άλλο που δεν εχώ ρυθμίσει σωστά, επίσης έψαξα στο Internet αλλά οι απαντήσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν με βοήθησαν και τόσο. Σας ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι, προσπαθώ να κάνω το Web mail (OWA) σε Exchange 2003 να βγαίνει προς στα έξω. Όταν συνδέομαι ομως εσωτερικά στην διέυθυνση http://mail.domain.gr:8080/Exchagne την βλέπω κανονικά, γιατί όμως όταν προσπαθώ να συνδεθώ εξωτερικά δεν μου εμφανίζεται. Η port 8080 και 443 είναι κανικά ανοικτές προς στα έξω. Σας Ευχαριστώ Προκαταβολικά σε όλους.
×
×
  • Create New...