Jump to content

ikaros

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ikaros

  1. Thanx, θα τα διαβάσω και θα κάνω τις δοκιμές μου.
  2. Δεν έχει θέμα, υποστηρίζει boot από την κάρτα δικτύου.
  3. To laptop είναι παλιό και δε bootάρει από usb...
  4. Καλησπέρα. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εγκαταστήσω τα XP σε ένα laptop που δεν έχει cd-rom? Χρειάζομαι μια λύση με network boot/PXE κτλ. Υπάρχει κάποια έκδοση του System Center/Operations Manager ώστε να την εγκαταστήσω σε VM, για να το πετύχω εύκολα, ή χρειαζόμαι κάτι άλλο? Thanx.
  5. Ναι με group policy τραβάνε τα updates. Έκανα και τις ρυθμίσεις που προτείνεις και λογικά θα είναι ok τώρα. Ευχαριστώ.
  6. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εγκαθίστανται τα updates στα XP χωρίς να ερωτηθεί ο χρήστης, silently? Στο default στήσιμο του WSUS βγαίνει εικονιδιάκι κάτω-κάτω δεξιά το οποίο πρέπει να πατήσει ο χρήστης και να κάνει "accept" την εγκατάσταση των updates.
  7. ikaros

    wikileaks

    Πως το βρίσκεις αυτό?
  8. Καμιά ιδέα κανείς? (ιδιαίτερα για το 1ο ερώτημα)
  9. Ερώτηση αρχάριου: Πως βρίσκω το FQDN του Client Access server?
  10. 1) Ενεργοποίησα το IMAP service στα Windows για να παρέχω στους χρήστες εκτός του τοπικού δικτύου τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν Outlook για να βλέπουν τα emails τους. Τι κάνω μετά δεδομένου ότι τρέχω τον Hub Transport role και δεν είναι εγκατεστημένο κανένα service pack? 2) Τo SP2 περιλαβάνει και το SP1? Πρέπει να προσέξω κάτι πριν το εγκαταστήσω? Ευχαριστώ.
  11. Παίζει καλά σε Active Directory?
  12. O ISA είναι απαραίτητος για να γίνει η δουλειά?
  13. Xρειάζεται κάποια ρύθμιση στον Exchange (π.χ. ενεργοποίηση HTTP) για να παίξει το Outlook Anywhere?
  14. ikaros

    WSUS Move Content

    Το να αποθηκεύεις τα updates σε mapped drive ορίζεται μόνο κατά την εγκατάσταση και μόνο αν αυτή γίνει σε unattended mode (WSUSSetup.exe /v" CONTENT_DIR= "\\PC1\share" "): http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc720513(WS.10).aspx
  15. Επίσης με ενδιαφέρει το application deployment π.χ. το να εγκαταστήσω Matlab, SPSS σε 50 PCs.
  16. Όχι δεν έχω SMS 2003. Βασικά με ενδιαφέρει το operating system deployment. Σε ποια add-ons αναφέρεσαι?
  17. Έχω Server 2003 Ent R2 x64 ως DC και οι clients είναι ΧP. Τι θα παίξει καλύτερα με τον DC, το Systems Management Server 2003 ή το System Center Configuration Manager 2007? Κερδίζω κάτι με τον SCCM 2007 αφού δεν έχω Vista, 7? Ευχαριστώ.
  18. Ίσως να υπάρχει άγνοια ίσως όμως να υπάρχει και σκοπιμότητα.
  19. 2.500€ μικτά το μήνα χαρακτηρίζονται "πολύ καλός" μισθός? Άσε που κανονικά το 30.000 πρέπει να το διαιρέσεις με 13 λόγω δώρων χριστουγέννων-πάσχα άρα μιλάμε για 2.300€ μικτά το μήνα...πόσα έδινες για ασφάλιση-εφορία το μήνα?
  20. Σε εμένα ανοίγουν κανονικά (με Firefox). Τι εννοείς "το ένα μου έβγαλε ότι έχει ιό..."? Δηλ. (σε Ubuntu) έχεις εφαρμόσει το https://help.ubuntu.com/community/ActiveDirectoryWinbindHowto ?
  21. Έχεις ακολουθήσει κάποιο από τα tutorials που αναφέρεις και σου δούλεψε? Εγώ έχω βρει (αλλά δεν έχω δοκιμάσει) τα εξής: http://www.likewise.com/index.php http://www.centrify.com/ http://www.quest.com/authentication-services/ http://www.symark.com/
  22. Πριν μερικές ημέρες τα παρέλαβα και εγώ. Ευχαριστώ τον κ. Κλαδάκη, το autoexec.gr και τη Microsoft Hellas για το Χριστουγεννιάτικο δωράκι που μας κάνανε. Καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένο το 2009.
×
×
  • Create New...