Jump to content

Moikanos

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Moikanos

  • Birthday 01/28/1975

Moikanos's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Έχουμε στην εταιρία στημένο Share point για intranet διεργασίες και αγορασμένο κανονικά. Μάλλον με έπεισες να ασχοληθώ μαζί του. Φυσικά αν κάνω κάτι και βγει καλό θα σας το δώσω. Με τα report του ίδιου του S P είχα παίξει και δεν με ενθουσίασαν τώρα με export τα data δεν έχω πειραματιστή οπότε θα το ψάξω και αυτό. Ευχάριστο και πάλη και συνεχίστε την καλή δουλεία .[]<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
  2. Σε ευχάριστο για την συμβουλή σου φίλτατε Θανάση. Όντως με το Outlook και το SPPS (portal) μπορείς να κάνεις παπάδες. Όμως το πρόβλημα μου είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορείς να βγάλεις Report που να καλύπτουν μελλοντική ανασκόπηση τον εργασιών που κάνεις. Επίσης επιμένω στο web interface ώστε να μπορεί κάποιος με δικό του authentication να κάνει αλλαγές προσθήκες χωρίς φυσικά να χρησιμοποιεί το account μου ή να τον αφήσω μέσα από τα permissions του exchange. Ίσος να χρειαστεί να ξεθάψω τον προγραμματιστή από μέσα μου και να φτιάξω κάτι custom σε μορφή RSS.
  3. Εμείς οι AϊΤι_δες ήμαστε λίγο παράξενοι, γιατί πάντα ψάχνουμε εφαρμογές και συνήθως open source για να κάνουμε την δουλεία μας και έχουμε και την απαίτηση η εφαρμογή να κάνει ακριβός ότι θέλουμε τίποτα παραπάνω η λιγότερο. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> Σε αυτήν την παγίδα έχω πέσει και εγώ εδώ και καιρό. Ψάχνω μια εφαρμογή και θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζεται κάποιο λογισμικό που να με καλύπτει. Το πρόβλημα μου λοιπών είναι ότι ως Διαχειριστής 110 Servers τα Daily process γίνονται monthly process. Εννοώ ότι αν ξεκινήσω να κοιτάω για παράδειγμα τα event log του κάθε server και να κάνω troubleshooting δεν μένη χρόνος και για τίποτα άλλο. Αυτό που προσπαθώ να βρω είναι μια web εφαρμογή free or not. Που απλά να μπορώ να καταχωρώ daily process και χρόνο που μου παίρνει το κάθε ένα από αυτά (καλά μέχρι εδώ θα μου πείτε υπάρχουν χιλιάδες time track ) αλλά να μου υπενθυμίζει κατά χρονικά διαστήματα που θα του έχω ορίσει εγώ, Την επόμενη επανάληψη (reminder and recurrence). Με αυτό τον τρόπο θα ξέρω εκ τον προτέρων πόσο χρόνο έχω διαθέσιμο κάθε μέρα ώστε να γίνονται και τα daily process αλλά και οι εκκρεμότητες που προκύπτουν. Επίσης αν υπάρχει και η δυνατότητα reports ώστε να βλέπω πια process βγήκαν overdue. ΘΑ ήθελα και τις δικές σας λύσης για το πώς οργανώνετε το χρόνο σας. Συγγνώμη αν σας κούρασα και συγχαρητήρια για το άψογο Forum.
×
×
  • Create New...