Jump to content
 • Our picks

  • Φίλες και φίλοι,

   Μπορεί να πέρασε καιρός από την προηγούμενη φορά που ανταμώσαμε, αλλά παρά τα χιόνια, τις ζέστες και την πανδημία, επιστρέφουμε δυναμικά με μια ομιλία σχετικά με Infrastructure-as-Code, στην οποία ο Νίκος, ο Βαγγέλης κι ο Θοδωρής θα μας μιλήσουν για ARM, Terraform και το καινουριο παιδί της παρέας την Bicep.

   Το σημείο συνάντησης δεν είναι πια η Microsoft στο Μαρούσι αλλά το σαλόνι, η κουζίνα, το δωμάτιο και το home office του καθενός και το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε το link του online event.

   Agenda

   Infrastructure-as-Code on Azure: all you need to know, Nikolaos Antoniou, Vaggelis Kappas, Thodoris Theodorou

   What is Infrastructure-as-Code and why it does matter


   Strategies to approach IaC (imperative vs declarative)


   Hands-on-time by leveraging the most popular tools on Azure


   Bicep: the natural evolution for ARM templates


   Terraform: the cross platform framework


   Az CLI / Powershell: the shortest path to entry for IaC

   Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας κάνοντας εγγραφή εδώ : 

   AzureHeads 26#: Infrastructure-as-Code - all you need to know | Meetup

    

    

    
   • 0 replies
  • Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, 

   Αρκετά χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, καθώς οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Επειδή όμως μας λείψατε, επιστρέφουμε φέτος δυναμικά με το:
    

   IT PRO|DEV Connections 2020 virtual event!
   Όλες οι γνωστές κοινότητες πληροφορικής είναι εδώ και σας προσκαλούν σε ένα διήμερο γεμάτο από τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και ουσιαστικές γνώσεις πάνω σε αντικείμενα όπως:


   Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα του συνεδρίου μας, αφού θα βρείτε πάνω από 100 τεχνικές παρουσιάσεις σε πολλαπλά παράλληλα tracks. Σας υποσχόμαστε ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. 
   Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε ακόμα, φέτος η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν!
    
   Ελάτε λοιπόν μαζί μας στις 12 και 13 Δεκεμβρίου δηλώνοντας μόνο την συμμετοχή σας.

   Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει στη σελίδα https://www.itprodevconnections.gr/

   Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις παρουσιάσεις και να φτιάξετε τη δική σας ηλεκτρονική agenda. 

   Περιμένουμε λοιπόν να σας υποδεχτούμε on line!

   Οι Τεχνικές Κοινότητες 
   • 1 reply
  • Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

   Οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του ITPRO|DEV Connections 2020 έχουν ξεκινήσει και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να υποβάλλετε προτάσεις θεμάτων που είσαστε σε θέση να παρουσιάσετε στη φετινή διοργάνωση.

   Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου, ενώ το “Call for Content” έχει ανοίξει και η προθεσμία υποβολής είναι η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 23:59.

   Φόρμα Υποβολής Πρότασης

   Για να υποβάλετε τηεν πρόταση σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://sessionize.com/itprodevgreece/ και έτσι θα μπορέσετε να υποβάλλετε έως και 4 προτάσεις.

   Πληροφορίες για το Event  

   To IT PRO|DEV Connections είναι μια ετήσια διάσκεψη που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες στο χώρο του IT και προγραμματιστές. Το περιεχόμενο επικεντρώνεται σε προϊόντα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ή πρόκειται σύντομα-να-κυκλοφορήσουν, τεχνολογίες και υπηρεσίες.  

   Παρουσιάσεις  

   Οι παρουσιάσεις είναι το κύριο όχημα για την παράδοση των μηνυμάτων της εκδήλωσης προς τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του event. Πρόκειται για παρουσιάσεις τύπου διάλεξης, διάρκειας 45 λεπτών που θα πραγματοποιηθούν σε virtual μορφή λόγο της πανδημίας. Οι ομιλητές χρησιμοποιούν συνήθως 40-45 λεπτά για να παρουσιάσουν το περιεχόμενό τους στο κοινό, χρησιμοποιώντας μια παρουσίαση PowerPoint και τυχόν παράλληλη επίδειξη προϊόντων (demos), ενώ προτείνεται να χρησιμοποιούν τα τελευταία 5-10 λεπτά για Q & A. 

   Όλα τα τελικά αρχεία PowerPoint για όλες τις παρουσιάσεις θα τα ανεβάσουν οι ομιλητές στο προσωπικό τους προφίλ στην πλατφόρμα του event τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής του event. 


   Όλες οι παρουσιάσεις είναι δυνατόν να καταγραφούν και στην συνέχεια να αρχειοθετηθούν μαζί με τις παρουσιάσεις PowerPoint για γενική διαθεσιμότητα στους συμμετέχοντες μετά το event. 


   Για λόγους διασφάλισης της ποιότητας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα ζητηθούν να αξιολογήσουν κάθε παρουσίαση ξεχωριστά.    Αξιολόγηση των προτάσεων και γνωστοποίηση επιλογής 

   Η επιλογή μιας πρότασης παρουσίασης θα βασιστεί στην εξέταση όλων των προτάσεων και του προσδιορισμού αυτών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού, που θα συντάσσονται με την εστίαση του προϊόντος, και θα πληρούν τις απαιτήσεις μηνυμάτων προς το κοινό της ομάδας περιεχομένου.  

   Αν υπάρχουν ερωτήσεις, επικοινωνήστε με content@itprodevconnections.gr. 

   Ευχαριστούμε! 

   Η ομάδα επιλογής περιεχομένου εκ μέρος του ITPro Dev Connections & όλων των κοινοτήτων 
   • 0 replies
 • Topics

 • Topics

 • Member Statistics

  6184
  Total Members
  207
  Most Online
  bluegr
  Newest Member
  bluegr
  Joined
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
×
×
 • Create New...