Jump to content

6o autoexec.gr event - ευχαριστούμε!


dimitris
 Share

Recommended Posts

Για μια ακόμα φορά, ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία όλων στο 6o μας event - και είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι από την απρόσμενη παρουσία 50 ατόμων, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από κάθε άλλη φορά! Ελπίζουμε οι ομιλίες που έγιναν να ήταν ενδιαφέρουσες, ενώ πάντα επιφυλασσόμαστε να πραγματοποιούμε events με επίκαιρη θεματολογία και πρακτικές συμβουλές. Οι τέσσερις ομιλίες (μαζί με τον απολογισμό) είχαν ως εξής, κατά σειρά παρουσίασης: απολογισμός 2008 σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη (Νάσος Κλαδάκης), Bitlocker drive encryption (από τον υποφαινόμενο), Windows 7 (frees76), Windows Server Terminal Services deployment με thin clients (Γιώργος Σπηλιώτης). Επίσης, σε συνδυασμό με τις ομιλίες, υπάρχει η ιδέα να κάνουμε και ανοιχτές συζητήσεις (στυλ panel discussion) όπου θα συζητούμε πλέον πιο διεξοδικά θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς μας στο επάγγελμα. Περιμένουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για να έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία και πρακτική χρησιμότητα όλα τα μελλοντικά μας events!

Link to comment
Share on other sites

Να θυμίσω ότι στην αρχή μίλησε και ο υπεύθυνος (απο την MS Hellas)  για τους MS Partners, και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το πρόγραμμα των πιστοποιημένων συνεργατών της Microsoft

Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε και τα ppt των ομιλιών.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι είμασταν 50 στην Αθήνα και 19 στην Θεσσαλονίκη. Οπότε τις στιγμές του live meeting 70 μέλη του autoexec άκουγαν τις παρουσιάσεις.

Η ομιλία - lab για Clusters και terminal services farms θα γίνει στο επόμενο event.

Ευχαριστούμε

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...