Jump to content

exchange 2007 χρονος εγκαταστασης


eragon
 Share

Recommended Posts

καλησπερα στην ομορφη παρεα σας μολις ηρθα και εχω την 1η μου ερωτηση

Εχω στησει exchange 2003 2-3 φορες αλλα θα ηθελα να μαθω σε εναν καινουργιο server οπου θα στηθει απο την αρχη με  windows 2003 και exchange 2007 και θα τοποθετηθει διπλα σε ενα primary domain ποσος χρονος θα χρειαστει για την εγκατασταση??? και ποια τα βηματα που θα πρεπει να γινουν ωστε οταν γινει backup domain να μεταφερθει το active directory απο τον αρχικο 2003 στον καινουργιο και να γινει παραμετροποιηση  και πιθανος χρονος για αυτην??? να ενημερωσω οτι στο υπαρχον domain δεν υπαρχει exchange και θα στηθουν ολα σωστα απο την αρχη ωστε να μην εχουμε και προβληματα...

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν σου πει κάποιος ότι θέλεις 5 ώρες και κάποιος άλλος σου πει 8 ώρες, τι συμπέρασμα θα βγάλεις; Μόνο ο χρόνος σε απασχολεί; Δεν έχεις πρόβλημα σε κανένα άλλο σημείο  για να βοηθήσουμε;

Link to comment
Share on other sites

επειδη δεν τον εχω ξαναστησει τον 2007 αλλα μονο τον 2003 απο καποιον που τον εχει στησει αρκετες φορες θα ηθελα να μαθω τι χρονο χρειαζετε στο περιπου????

Link to comment
Share on other sites

eragon δεν είναι μετρήσιμη η εγκατάσταση. Παίζουν σημαντικό ρόλο τα υλικά και το βάθος της παραμετροποίησης... Επίσης επειδή μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα 2003 με 2007 ψάξτο λίγο παραπάνω μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

 

Πάντως αν θέλεις μια τάξη μεγέθους, αν φας καλό πρωινό θα χρειαστείς σίγουρα μεσημεριανό και μπορεί και βραδινό στο χώρο της εγκατάστασης[:P]   

 

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

ναι ψαχνω καποιον τροπο να κανω virtual lab για 2007 exchange αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι γιατι εχω το virtualpc 2004 νομιζω και δεν σηκωνει 64 μπιτο παραμονο 32μπιτο σωστα?

Link to comment
Share on other sites

Πρώτον θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις σε έναν Server σου Virtual Server 2005 R2 SP1.

Δεύτερον ακόμη και να εγκαταστήσεις 64βιτ λειτουργικό και Virtual Serve 64 bit δεν θα μπορείς να βάλεις 64βιτ λειτουργικό

Μπορεί να εγκατασταθεί άνετα σε HyperV 64bit (Server 2008 With HyperV) και μάλιστα να γίνει και η τελική του μορφή με αυτόν τον τρόπο κια όχι για Testing.

Δεν έχω HyperV, Οπότε ΤΙ??? Δεν μπορώ να βάλω τον Exchange να τον δω? 
 Υπάρχει έκδοση Exchange 2007 32 βιτ για αυτό τον σκοπό. http://technet.microsoft.com/el-gr/bb736128(en-us).aspx (ή εδώ http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=444C259E-605F-4A82-96D5-A2F448C9D4FF&displaylang=en)

Τέλος δεν θα σου πρότεινα να κάνεις Additional Domain Controller τον Exchange σου. Μόνο στην περίπτωση που δεν έχεις καθόλου άλλους Server κάντο, αν και εγώ θα προτιμούσα σε έναν Server μου να βάλω Virtual Server 2005 R2 και να στείσω Virtual τον Additional Domain Μου δίνοντάς του ένα πολύ μικρό μέγεθος μνήμης απλά για να υπάρχει, και απλά χωρίς να τον πειράζω ποτέ μου.

Τέλος η εγκατάσταση (ΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) δεν μπορεί να σου πάρει πάνω από δύο ώρες. Υπολογίζω και χρόνο που θα χρειαστείς να κατεβάσεις φδιάφορα από το Internet που χρειάζονται. Οσο για την παραμετροποίηση? 1 ώρα, 2 ώρες, 10 ώρες, 1 ημέρα, 3 ημέρες?? Δεν υπάρχει τρόπος να σου απαντήσουμε σε αυτό.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...