Jump to content

Δωρεάν οι εξετάσεις πιστοποίησης?


Recommended Posts

Ενδιαφέρεστε να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τον νέο Windows Server 2008, αλλά το κόστος της εκπαίδευσης σας φαίνεται αρκετά μεγάλο;

Δηλώστε συμμετοχή από σήμερα και μέχρι τις 31/8/09, ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας από το Σεπτέμβριο και κερδίστε μέχρι και 1285 ευρώ!

Το SystemPlus Κέντρο Πληροφορικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη, επίσημο κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης της Microsoft, σας προτείνει τους κατάλληλους κύκλους εκπαίδευσης για να πιστοποιηθείτε στον Windows Server 2008 προσφέροντας σημαντική έκπτωση στα πακέτα εκπαίδευσης, ενώ προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ οι εξετάσεις πιστοποίησης, με κόστος μέχρι 405 ευρώ. Μπορείτε να επιλέξετε πρωϊνό ή απογευματινό τμήμα, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης σε όσες εταιρίες έχουν Training Vouchers της Microsoft μέσω του προγράμματος Software Assurance. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα στη διεύθυνση http://www.systemplus.gr/microsoft_offers.html

Στα σεμινάρια γίνεται εκτενής αναφορά και στα χαρακτηριστικά του νέου Windows Server 2008 R2, ύλη που δεν περιλαμβάνεται στα επίσημα σεμινάρια, αλλά αφού τα ξέρουμε γιατί να μην σας τα πούμε για να τα μάθετε και εσείς? Και φυσικά όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να επιδοτηθούν από το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων του ΟΑΕΔ, μέσω του πόρου της Εργοδοτικής Εισφοράς 0,45%.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου μέχρι τις 31/8/09 στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310 266988. 
Link to comment
Share on other sites

Λόγω της συνεργασίας μας με την ITEC, μπορείτε να βρείτε και εκεί ακριβώς τα ίδια πακέτα πιστοποίησης (εκτός ίσως από τα έξτρα του Windows Server 2008 R2).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Υπενθύμιση: Λίγες μέρες ακόμα μέχρι την λήξη της ειδικής προσφοράς για τεχνικά σεμινάρια Microsoft με ΔΩΡΕΑΝ τις εξετάσεις πιστοποίησης. Η προσφορά σταματά στις 31/8.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...