Jump to content

μυνημα σφαλματος κατα την αποπειρα συνδεσεισ σε απομακρυσμενο εκτυπωτη


windie
 Share

Recommended Posts

αρκετες φορες εχει χρειαστει να συνδεσω δυο διαφορετικεσ γεωγραφικεσ τοποθεσιεσ (π.χ. υποκαταστημα- κεντρικο) και να κανω κοινη χρηση εκτυπωτων παντα ομως οταν προσπαθω να συνδεθω στο απομακρυσμενο εκτυπωτη παιρνω ενα μυνημα σφαλματος το οποιο δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται. για να γινω πιο κατανοητη θα περιγραψω μια συγκεκριμενη περιπτωση.

Ας πουμε οτι εχο δυο σημεια το Α και το Β. στο Α σημειο υπαρχει ενασ server me λειτουργικο server 2003 το οποιο διαμειραζει ενα εμπορικο προγραμμα σε τερματικα. στο σημειο Β εχο ενα τερματικο το οποιο συνδεεται στο server με Απομακρυσμενη Επιφανεια Εργασιας. οταν λοιπον μεσω Απομακρυσμενης Επιφανειας Εργασιας χτυπαω την ΙΡ του Β και μου εμφανιζει τους κοινοχρηστους εκτυπωτες κανω πανω σάυτο που θελω να συνδεθω δεξι κλικ ->connect και τοτε παιρνω το σφαλμα στα windows το οποιο λεει " ειτε το ονομα του εκτυπωτη που καθορισετε δεν ειναι εγκυρο ειτε δεν εχετε τα απαραιτητα δικαιωματα για αυτη την εργασια". και το ιδιο μηνυμα εμφανιζεται και οταν κανω προσθηκη δικτυακου εκτυπωτη στο σημειο Α με καρφωτη ΙΡ διευθυνση (\\85,25,25,47\hpkoinoxristos).

O μονος τροπος να το αντιμετωπισω ειναι με την χρηση net use.

μπορει καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο και πωσ αλλιως μπορω να το ξεπερασω;

 

Υ.Γ. ο χρηστης που συνδεεται με Απομακρυσμενη Επιφανεια Εργασιας εχει δικαωμα administrator  και χρηστη Απομακρυσμενης Επιφανειας Εργασιας.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Για δοκίμασε να ξετσεκάρεις στην σύνδεση rdp στα option->local resources το "printers" μήπως...και..αλλά αν θές πόσταρε το error απο τον event viewer (application,security) απο τον server..

Δές εδώ και το setup του rdp και printers γενικά.

Περιμένουμε,,

V

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...