Jump to content

Delete specific message from specific acounts in exchange 2007


alfisti1977
 Share

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους.

'Εχω ενα προβληματάκι και θέλω τα φώτα σας. Θέλω να σβήσω ένα mail απο τον exchange (2007 rtm)που στάλθηκε απο έναν χρήστη σε κάπους άλλους μέσα στην εταιρία. Θέλω να σβήσω το mail απο τον χρήστη που το έστειλε και απο τους χρήστες που το έλαβαν, μόνιμα. Θέλω να χαθεί κάθε ίχνος του συγκεκριμένου mail, if you know what i mean[;)]. Βρήκα μία λύση με την get-mailbox | Export-Mailbox –ContentKeywords "something" –TargetMailbox Administrator –TargetFolder 'MyData' –DeleteContent, αλλά δεν κάνει αυτο που πραγματικά θέλω.  Any ideas??

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

αν και δεν "πιάνω" γιατί δεν σε καλύπτει η λύση που βρήκες, έχεις την δυαντότητα να το κάνεις και με το ΕxΜerge. Στο παρακάτω άρθρο περιγράφετε η μεθοδολογία. 

Δεν ξέρω για πόσους χρήστες μιλάς, αλλά και απο owa δεν μπορείς να σβήσεις το περιβόητο mail ??

Στα παραπάνω δεν έχω θίξει το θέμα κατά πόσο είναι νόμιμο να διαγράψεις mail απο χρήστες χωρίς να στο ζητήσουν ή/και να τους ενημερώσεις. Anyway ....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Νόμιζα οτι η exmerge παίζει για exchange 2003.Η λύση που βρήκα δεν με καλύπτει γιατι θέλω να σβήσω κάποια mail απο συγκεκριμένα mailbox. τώρα οσο για το παράνομο, εγώ είμαι ένας μικρός και φτωχός IT , εντολές εκτελώ !!! :)

Link to comment
Share on other sites

Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου έναν μικρό και ταπεινό IT, αλλά να προσέχεις, γιατί αν προκύψει το οποιοδήποτε θέμα, και θεωρηθείς υπέυθυνος, κανείς δεν θα σου αναγνωρίσει ούτε τη 'μικρότητα', ούτε και τη φτώχια!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...