Jump to content

ROUTER ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ FORWARD


MCP
 Share

Recommended Posts

Σας εχει τυχει καποια ρουτερ που να υποστηριζουν μεν λειτουργεια με nat-virtual servers αλλα τελικα να μην κανουν Port Forwarding? Xωρις να ειναι χαλασμενα. Απλα να μην κανουν με ΤΙΠΟΤΑ!! Ε?

Link to comment
Share on other sites

Το ρωτησα αυτο γιατι πιστευω οτι δεν κανω καποιο λαθος στις ρυθμισεις καθως εχω καλη γνωση του τι κανω. Ενω εχω κανει port forward σε πολλα router ομως στα Sagem Fast 2404 και Comtrend CT-5611T/TE δεν μπορεσα με τιποτα. Απλα δεν υπακουαν σαυτο που ρυθμιζα. Μιλαμε για πολλες δοκιμες με ανοικτα firewall παντου, κανονες αποδοχης συγκεκριμενων ports και ip, enabled ολα τα services και ο,τι μπορει να σκεφτει καποιος για να ειναι σιγουρος οτι δε φταιει κατι που ρυθμιζεται. Και τα δυο του κουτιου ετσι; Απο τον οτε. Καταρχην αν παω να κανω forward την 80 μου λεει οτι ειναι used και με βαζει στην 8080 πραγμα που μου το εκαναν μονο τα συγκεκριμενα μοντελα. Δοκιμασα διαφορες θυρες αλλα τιποτα..Μεχρι το interface του router εμπαινε..στο μεσα δικτυο..ουτε με σφαιρες! Σε καποιον απο σας θα εχει τυχει δε μπορει! Ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι εχουνε bug τα μοντελα αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα απο μένα...

 

Έψαξες μήπως υπάρχει κάποιο firmware upgrade ?

 

Αν θέλεις δες και αυτό το step by step. Είναι για το 5621 άλλα ίσως να έχουν το ίδιο menu

 

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Comtrend/CT-5621/Test_Drive_Unlimited.htm

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Μήπως η 80 χρησιμοποιείται από τον ίδιο τον router (web interface);

Έχεις απενεργοποιήσει αυτό που ο ΟΤΕ ονομάζει "προστασία από κακόβουλες επιθέσεις";

 

Πολλές φορές η υπερβολική αυτοπεποίθηση για θέματα που θεωρούμε ότι κατέχουμε καλά, οδηγεί σε λάθη, κυρίως γιατί παραβλέπουμε τα ευκόλως εννοούμενα.... Χωρίς παρεξήγηση φυσικά ;-)

Link to comment
Share on other sites

Μια καλη λυση που ακουσα ειναι το firmware update. Καλα θα ηταν να κανω αν βρω κατι καινουριο. Η 80 και να χρησιμοποιειται δε με νοιαζει και πολυ γιατι το προβλημα δεν ειναι στην 80. Δοκιμασα διαφορες θυρες..Ουτε αυτο με την κακοβουλη επιθεση παιζει..ετσι κ αλλιως το port forward το κανω στο ιδιο pc με την ιδια συνδεση οτε που λειτουργει αψογα με αλλα ρουτερ. Το εψαξα παρα πολυ το ζητημα ως εκει που δεν παει..τα εβαλα ολα στο μικροσκοπιο.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...