Jump to content

ITPro|Dev Connections 2011 - Οι Εγγραφές ξεκίνησαν


Recommended Posts

Αν σας άρεσε το περσινό IT Pro|Dev Connections 2010, ετοιμαστείτε για ... upgrade στην έκδοση 2011! Εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει: Οι τεχνικές κοινότητες των Ελλήνων επαγγελματιών IT και προγραμματιστών ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά, και θα παρουσιάσουν ένα event με πέντε παράλληλα tracks!

Η κοινότητα επαγγελματιών πληροφορικής, το autoexec.gr, σε συνεργασία με την αντίστοιχη κοινότητα προγραμματιστών, το dotNETZone.gr, θα παρουσιάσουν μία εκδήλωση με πέντε παράλληλα tracks μέσα σε δύο ημέρες!

Σας περιμένουμε στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2011 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος!

Προλάβετε την ειδική προσφορά Super Early Bird των 150 ευρώ, που ισχύει για τους πρώτους 150 συμμετέχοντες και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Link to comment
Share on other sites

Από το μενού πάνω αριστερά που λέει EVENT υπάρχει link που λέει Πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά την εκδήλωση υπάρχει το site που ενημερώνεται με τα πάντα. Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο εκεί μόλις βγει και θα υπάρξει ανακοίνωση και στο AutoExec.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν έφτανε που έπρεπε να διαλέξουμε μεταξύ των παράλληλων track, τώρα θα πρέπει να έχουμε και την επιλογή track ή Workshop????

Πόσο ακόμα μπροστά θα το φτάσετε?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Πέρυσι 135€. Φέτος 150€. Αντε και 200€... Δε καταλαβαίνω προς τι η αύξηση της τιμής σε τέτοια εποχή και με δεδομένη την περισυνή αθρόα προσέλευση και επιτυχία... Καλά να περάσετε!

 

Link to comment
Share on other sites

Όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει, τα λεφτά που πληρώνετε είναι για να καλυφθεί το φαγητό, αλλά και όλα τα έξοδα του event (χώρος, οπτικοακουστικά, έντυπο υλικό, κλπ) τα οποία έχουν ήδη 23% ΦΠΑ σήμερα. Οι διοργανωτές ασχολούμαστε ΤΖΑΜΠΑ για 6 μήνες πριν από το event.

Από την άλλη, δεν θα έπρεπε να γίνεται λόγος για την αύξηση των 15 ευρώ, με τέτοιο περιεχόμενο που απλά δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Σε άλλες ημερίδες θα πληρώνατε μια πεντακοσάρα για το διήμερο.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τις περσυνές τιμές, αλλά μιλάμε για διαφορά (αν υπάρχει) που δεν αξίζει να την συζητάμε.

Link to comment
Share on other sites

Πέρυσι 135€. Φέτος 150€. Αντε και 200€... Δε καταλαβαίνω προς τι η αύξηση της τιμής σε τέτοια εποχή και με δεδομένη την περισυνή αθρόα προσέλευση και επιτυχία... Καλά να περάσετε!

Στο περσινό event, που είχαμε 135 το early bird και μάλιστα ενεξέλεκτο, το 75% των συμμετεχώντων γράφτηκε έτσι και καλά έκαναv και τους ευχαριστούμε.

Όμως στο τέλος, αναγκαστήκαμε κάποια δώρα να τα ...αγοράσουμε μεταξύ μας γιατί πέσαμε ...λίγο έξω. Αυτό δείχνει κατι που δεν θεωρώ κακό. Οτι είμαστε ερασιτέχνες , δλδ εραστές της τέχνης-τεχνολογίας και όχι τόσο καλοί στα οικονομικά, στην διοργάνωση event.

Όμως θέλουμε να παρέχουμε υψηλή ποιότητα στις παρουσιάσεις, στον εξοπλισμό, στα δώρα, ακόμη και στο φαγητό και τα ποτά, γιατί μας έχετε δείξει ότι όλα τα λαμβάνετε υπόψη, και στο παρελθόν για ότι κόψαμε δεχτήκαμε παρατηρήσεις.

Φετος με την αύξηση του ΦΠΑ το κόστος πλησίασε πάρα πολύ το 135 και αναγκαστήκαμε να το αυξήσουμε κρατώντας βεβαια την κανονική τιμή στο ίδιο (230). ΑΠο την στιγμή που πείραμε την απόφαση τα οικονομικά της χώρας δυσκόλεψαν κι άλλο και ίσως η αύξηση να φαίνεται πιο βαριά.

Εκ μέρους όλων των Moderators δίνουμε τον λόγο μας, πως αν τα 15 αυτά ευρώ μας αποφέρουν μεγάλο κέρδος, θα κληρώσουμε αυτοκίνητο σαν δώρο.

Προσωπικά λυπάμαι πάρα πολύ που στεναχωρήθηκες με αυτή την αύξηση και θέλω να επικοινωνήσουμε. Στείλε μου PM.

Link to comment
Share on other sites

Το αν αξίζει να το συζητάμε θα το σχολιάσει ο ενδιαφερόμενος όχι ο διοργανωτής... Εγώ ξέρω ότι έχει ένα κάρο χορηγούς η εκδήλωση (με εταιρείες κολλοσούς που διαφημίζονται) που νομίζω ότι παρέχουν και τα περισσότερα δώρα. Και 135€ με τη διαφορά του ΦΠΑ δεν πάει 150€. Καλά δε μιλάμε για τα 230€ για την κανονική εγγραφή. Το ότι θα πληρώναμε για άλλες ημερίδες 500€ δε το γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει. Και φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι και αυτοί κατακριτέοι. Αυτοί μπορεί να θέλουν να τα τσεπόσουν από ένα event (νομίζω ότι αυτό το event δεν έχει τέτοιο σκοπό). Αν αυτή είναι η δικαιολογία για την αύξηση (το ότι αλλού θα πληρώνατε περισσότερα) πείτε το και μη λέτε ότι είναι η αύξηση του ΦΠΑ... Και δεν είναι το ποσό που με πειράζει (και δεν έχω πρόβλημα οικονομικό να τα δώσω ακόμα και παραπάνω να ήταν) αλλά η νοοτροπία.

 

Κύριε Κλαδάκη δηλαδή μου λέτε ότι το κόστος τώρα φτάνει τα 135€ και το κάνατε 150€. Άρα έχετε κέρδος 15€ από EB εγγραφές και 95€ από τις κανονικές εγγραφές...

Αν βγάζετε κέρδος καλά κάνετε γιατί κάνετε εκπληκτική δουλειά και το αξίζετε αλλά και πάλι η αύξηση χτυπάει άσχημα...

 

Link to comment
Share on other sites

Με λίγα απλά μαθηματικά το περσινό 135 χωρίς ΦΠΑ 19% (τόσο δέν ήταν πέρσι !!!) πάει στα 113,5, στρογγυλά 115, αν στα 115 προσθέσουμε το μέσο όρο πληθωρισμού 4% τότε το 115 γίνεται στρογγυλό 120 (119,6), ας προσθέσουμε και το 23% ΦΠΑ, ήτοι 147 (147,6)...

Αν κάνω κάπου λάθος στα νούμερα, διορθώστε με....

Link to comment
Share on other sites

Η ανάλυση αυτή είναι περίπου αυτή που κάναμε. ϊσως το 150 να προτιμήθηκε έναντι του 145 σαν πιο στρογγυλό. Ισως και μεις με την σειρά μας να είχαμε μια αύξηση απο τους προμηθευτές μας.

Πάντως δεν έγινε επειδή έχουμε κακή εμπορική νοοτροπία αλλά γιατί δεν μας παίρνει να μπούμε μέσα.

Οι χορηγοί δεν καλύπτουν τίποτα περισσότερο απο τα έξοδα που δεν καλύπτονται απο τον κόσμο. Π.χ. οπτικουακουστικό υλικό, ομιλητές, προσωπικό,  κλπ που δεν πληρώνει αλλά έχει έξοδα. Μακάρι να τα πλήρωνάν όλα και να σας είχαμε όλους δωρεάν. ΕΠίσης λάβε υπόψη ότι φέτος προσθέσαμε άλλες 10 ομιλίες. Δλδ άλλους 10 ομιλητές έξτρα αίθουσα κλπ/ (50 ομιλητές !!!! σε πολλους απο τους οποίους πληρώνουμε έξοδα μετακίνησης και διαμονης)

Αυτό που βλέπω όμως και με λυπεί είναι οτι μας αντιμετωπίζεις σαν αν είμαστε μια τυπικη εμπορική επιχείρηση. ΑΝ πιστεύεις κάτι τέτοιο δεν υπάρχει απάντηση που να σε καλύτπει.

Προφανώς έχεις δικαίωμα να μάθεις τι συμβαίνει και θεωρώ ότι το εξήγησα όσο πιο καλά μπορούσα.

Σε περιμένω οπωσδήποτε στο event

 

Link to comment
Share on other sites

dgriman μαλλον λάθος τα έχεις υπολογίσει...Για καντα πάλι στο κομπιουτερακι σου... Α και πέρισυ 23% ήταν αλλά οχι στο φαί οπότε όλη η διαφορά πάει στο φαί...

 

Απλά πιο πριν στο post πληροφορήθηκα ότι όλα αυτά τα έξοδα ήταν από τα λεφτά που δίνουμε εμείς... Τώρα είναι από τους χορηγούς...

 

Link to comment
Share on other sites

O υπολογισμός μου βγάζει τα ίδια νούμερα. Επειδή όμως αυτή η αμφισβήτηση αρχίζει να προσβάλλει κάποιους ανθρώπους που ασχολούνται αφιλοκερδώς και θυσιάζοντας μέρος από τον ελάχιστο προσωπικό τους χρόνο για να γίνει αυτή η εκδήλωση, επισημαίνω τα εξής:

1. Οι χορηγοί καλύπτουν μέρος του ποσού που απαιτείται για να καλυφθούν οι δαπάνες του event. Το ποσό συμμετοχής συμπληρώνει το υπόλοιπο ποσό.
2. Αυτό το ποσό, δηλαδή η συνολική δαπάνη του event έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι, και αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε έχει βγει να ψωνίσει στην αγορά, όπου εκτός από την αύξηση του ΦΠΑ είχαμε παντού αυξήσεις. Ακόμα και οι extra χώροι του event χρεώνονται, αλλά και οι επιπλέον ομιλητές έχουν και αυτοί έξοδα.
3. Τα σοβαρά δώρα, όπως πχ τα Kinect και τα Windows Phones που κληρώθηκαν πέρυσι, δεν τα παρείχε κανένας χορηγός, δηλώσαμε ρητά ότι όσα λεφτά περίσσεψαν τα κάναμε δώρα για τον κόσμο.

Η εξίσωση είναι πολύπλοκη και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος εύκολα να πει αυτό που λέτε εσείς, ότι έχετε ένα σωρό χορηγούς και καλύπτονται οι δαπάνες μόνο από αυτούς. Αν είχαμε τόσους χορηγούς ώστε να καλυφθεί όλο το ποσό, ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Έχουμε δηλώσει ότι δεν βάζουμε λεφτά στην τσέπη μας και όλοι μέσα εδώ στην κοινότητα του AutoExec.Gr το γνωρίζουν. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να κρατάμε την συμμετοχή όσο πιο χαμηλά γίνεται, ρισκάροντας να μπούμε μέσα και να πληρώσουμε από την τσέπη μας. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι εγώ πέρυσι κατέβηκα από την Θεσσαλονίκη με δικά μου έξοδα, προσπαθώντας να μειώσω την δαπάνη.

Και φυσικά, αν θέλαμε να βγάλουμε, θα βάζαμε φέτος την συμμετοχή στα 350 ευρώ, βλέποντας την τρομερή επιτυχία του event. Θα βάζαμε στην τσεπούλα μας και τίποτα. Αλλά βλέπετε, αυτή είναι η "νοοτροπία μας".

Το παρόν thread κλειδώνεται, πιστεύω ότι εξαντλήσαμε το θέμα.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

τωρα ειδα αυτο το ποστ (πριν λιγο απαντησα στου κλαδακη)"

το οτι ενας χορηγος ειναι μεγας δεν σημαινει οτι δινει και τα αντιστοιχα χρηματα, αλλα και παλι, ισως δεν ειναι ασχημη ιδεα, να βαλουμε τους περσυνους κ προπερσυνους "προυπολογισμους", γιατι τα "δωρα" καποιος τα πληρωνει.

κ θα μεταφερω κατι που ακουσα, νομιζω απο το προπερσυνο εβεντ, οτι περισεψαν λιγα χρηματα, και αντι να τα μοιραστουν, τελευταια στιγμη αγορασαν περισσοτερα δωρα να κληρωσουν.

σιγουρα οι εποχες ειναι δυσκολες (ειδικα για εμας που εχουμε μεινει χωρις δουλεια) και μια αυξηση χτυπαει ασχημα, αλλα καλο ειναι να μην γραφονται πραγματα που οδηγουν σε λαθος συμπεραματα απο τριτους.

 

ΝΚ

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα,

 

μπορώ να ρωτήσω γιατί εφόσον έκανα εγγραφή σήμερα 30.10.2011 μου έχει ζητηθεί  να πληρωσω 230€ αντί για 180€? Τα 180€ είναι ήδη πολλά, ενω για τα 230€ απλά δεν γίνεται λόγος.  Δυστυχώς δεν κατάφερα φέτος να γραφτώ νωρίτερα (τον 9ο) μιας και ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορώ να γνωρίζω τόσο νωρίς τι θα κάνω 3 μήνες μετά.

 

Παρακαλω ενημερώστε με αν μπορώ να συμμετάσχω με την τιμή early bird όπως αναφαίρετε  διαφορετικά να αποσύρω την συμμετοχή μου

 

ευχαριστώ πολύ

Κώστας Κωττάκης

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...