kavag Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Φίλες και Φίλοι, Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 58ο autoexec.gr - Christmas Special - Community Event, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 15:00, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι). Αυτή την φορά το event θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με το "Azure Infrastructure" Christmas Special Camp και θα περιλαμβάνει deep dive scenarios για Azure Computing, Networking, Storage, Identity καθώς και Business Continuity. Στο δεύτερο μέρος του event, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τεχνολογίες ασύρματης, ανώνυμης και γενικώς Offgrid ανταλλαγής αρχείων και φυσικά ιδεών. Η παρουσίαση αυτή και φυσικά το live demo θα μας δείξει το PirateBox, το πραγματικά ανώνυμο deaddrop ! Όπως κάθε φορά, όλες οι παρουσιάσεις, τα labs και τα live demos θα γίνουν από μέλη του autoexec.gr. Πρόγραμμα: 15:00 - 16:00, Azure Computing, Virtual Machines on Azure in the new Resource Model (ARM) 16:00 - 17:00, Azure Networking, VNETs: What can be done and How 17:00 - 17:30, Azure Storage, Details on the Storage, SSDs and StorSimple(?) 17:30 - 18:00, Intermission 18:00 - 19:00, Business Continuity, Azure Backup & Azure Site Recovery 19:00 - 20:00, Azure Identity, What is AAD, EMS and RMS 20:00 - 21:00, PirateBox, Το πραγματικά ανώνυμο deaddrop, Zacharias Enislidis Ομιλητές: Οι ομιλητές για το "Azure Infrastructure" Christmas Special Camp θα είναι οι: Παναγιώτης Κουρής Βαγγέλης Κάππας FAQ Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 6 ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkspeed Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Στις 3 το μεσημερι??? ΝΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkaminaris Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Και εγώ μάλλον με το διάλειμμα θα πάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkanavos Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Αύριο και μεσημέρι ??? Και ανακοίνωση ολίγων ημερών ? Ακόμα και το "φρέσκο" γάλα έχει μεγαλύτερη προθεσμία ... Κάπου καταλαβαίνω, κάποια Microsoft events να ανακοινώνονται πρώτα σε πιο ... στοχευμένο κοινό και μετά παραέξω, αλλά ... Έτσι για παράδειγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κανείς μας, παρότι σκεφτόμαστε για cloud AD για 200 χρήστες και κάτι ντουζίνες servers ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akladakis Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Πολύ ωραίο event. Είχα καιρό να παρακολουθήσω και να παρουσιάσω. Θα μπορούσε να ανακοινωθεί νωρίτερα σίγουρα. Γενικά δεν νομίζω ότι είχε σταλεί σε στοχευμένο κοινό νωρίτερα. Απλά λήφθηκε αργά η απόφαση. Και δεν είναι Microsoft event. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχουν αποκλεισμοί σε κανένα είδους event. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkspeed Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Mr Nasos χαρηκαμε που σε ειδαμε, πραγματι μας εχεις λειψει σε ολους! Επειδη ειπες οτι δεν γυρνας σου λεω οτι εχτες φαγαμε και τη δικη σου μεριδα παιδακια! ΝΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkouris Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη η παρουσίαση του Νασου !!!!! Νάσο μας έλειψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakmackraken Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Το δικό μου κομμάτι επιβεβαιώνει για την mixed θεματολογία. Άσε που η παρουσίαση έγινε σε ubuntu mate με Libre Office 5 Impress Και video recording από android device. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakmackraken Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Κατόπιν προτροπής παραθέτω και την παρουσίαση. Disclaimer: Είμαστε χαλαρά και χύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanougakis Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Καλά που σας είχα πει να το κάνετε πιο νωρίς τον Δεκέμβριο για να είμαι και εγώ εκεί .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts