Jump to content

katerina

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About katerina

 • Rank
  Junior IT

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

250 profile views
 1. Δύο μήνες ήταν πολλοί! χαχαχα Μια ανασφάλεια, μια ανησυχία όσο να πείς την αποκτήσαμε... :-) "Με γειά" την νέα πλατφόρμα.
 2. Αναζητώ συνεργάτες εγκατεστημένους στην περιοχή των Ιωαννίνων, για περιστασιακή υποστήριξη των υποδομών πληροφορικής στο υποκατάστημα Ιωαννίνων της εταιρείας μου. Παρακαλώ, όποιος συνάδελφος δραστηριοποιείται στην περιοχή των Ιωαννίνων και ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
 3. ...στην Ελλάδα έχουμε αναβαθμίσει όλοι ...δεν εξηγείται αλλιώς ότι δεν μας έχουν στα στατιστικά τους... []
 4. Λύση δεν σου έχω, απλά σε ενημερώνω ότι δεν είναι γενικό, αφού με αφορμή το post σου δοκίμασα αλλαγές στο δικό μου profile και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Οπότε φαίνεται ότι ή είναι κάτι τοπικό στον(/στους) υπολογιστή που χρησιμοποιείς ή εφόσον στο κάνει και από άλλους υπολογιστές κάτι έχει "πειραχτεί"/"κλειδώσει" στο δικό σου profile εδώ.
 5. Κάτι που δεν ρωτήσαμε χθες για τους ελέγχους της BSA και των υπολοίπων. Διενεργούνται ταυτόχρονα σε όλα τα sites μιας εταιρείας (Αθήνα 4-5 sites, επαρχία 10 για παράδειγμα) ή απλά στα κεντρικά και ό,τι βγει από εκεί; Επίσης, αν ο έλεγχος γίνει σε περιφερειακό κατάστημα (ή δεν γίνεται καθόλου αυτό??) πρέπει κι εκείνοι να έχουν τοπικό αρχείο με τις άδειες κτλ? Θα ανοίξουμε σχετικό thread; Απορώ πώς ακόμη δεν έχετε ανεβάσει τα σχετικά που ειπώθηκαν!!! Έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες! χεχεχε Έχει πέσει η ταχύτητα απόκρισης ή είναι ιδέα μου...
 6. Άντε ρε παιδιά! Με το καλό!!!!! ) Να έχουμε να περιμένουμε και κάτι καλό για φέτος!
 7. Όπως τα λες είναι. Παραδόξως όσο και να το είχα ψάξει και στα help και στο Internet, ΔΕΝ είχα καταφέρει να το εντοπίσω. ok λειτούργησε και η ανανέωση των στοιχείων που ήθελα να γίνει. Σ'ευχαριστώ :-)
 8. Έχω SQL, έχω Microsoft Office και έχω και OpenOffice. Το Excel έχει μια σύνδεση (ODBC driver) με τον SQL και τραβάει μέσω αυτής δεδομένα από μια βάση. Πολύ ωραία, τίποτα το ιδιαίτερο ως εδώ. Το OpenOffice δεν έχει (απ'όσο έχω ψάξει) κάτι σχετικό δικό του, ούτε έχει μπορέσει να χρησιμοποιήσει (γιατί άραγε) τον ίδιο odbc driver... Ψάχνω λοιπόν να βρω έναν δωρεάν τρόπο επικοινωνίας με odbc driver ή κάτι ανάλογο ώστε να μπορώ να έχω επικοινωνία μεταξύ OpenOffice και SQL. Το κοντινότερο που έχω μέχρι στιγμής βρει απέχει από το δωρεάν 1000-2100 λίρες Αγγλίας .... [:S]
 9. Έχω τρελλαθεί στο γέλιο!
 10. Ευτυχώς θα σου πάρω τη θέση, γιατί υποβρύχιο χειρίζομαι ήδη!!! χαχαχα Πάντως κι εγώ δουλεύω σε εταιρεία που "ό,τι έχει κουμπιά" είναι ευθύνη μου, ακόμη και το κουδούνι της πόρτας, οι συσκευές των τηλεφώνων, οι μνήμες των συσκευών των τηλεφώνων, η μηχανή του espresso, οι διακόπτες του ρεύματος, ο πίνακας της ΔΕΗ, το ασανσέρ... Tο υποβρύχιο είναι η βραδυνή μου δουλειά...
 11. Δυσκολάκι Τεταρτιάτικα αλλά είναι τόσο ενδιαφέρον που θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για καταφέρω να έρθω! :-)
 12. Συμφωνώ ότι μέχρι να φτάσει στον πάτο της πυραμίδας η αλλαγή, δηλαδή σ'εμάς, θα πάρει καιρό, αλλά είναι μονόδρομος. Υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια να διανυθούν μέχρι να φτάσει σε εμάς, αλλά ας μην κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Σύνταξη με ipv4 πάντως ΔΕΝ θα πάρουμε, όσο και να σκαλίζουμε συρτάρια για ξεχασμένες μοιρασμένες ipv4 εδώ κι εκεί που νομίζουμε οτι θα περίσσευαν "αν κι εφόσον". ;-) Επόμενο ορόσημο, η εξάντληση των διαθεσίμων από RIR.
 13. Συμφωνώ ότι μέχρι να φτάσει στον πάτο της πυραμίδας η αλλαγή, δηλαδή σ'εμάς, θα πάρει καιρό, αλλά είναι μονόδρομος. Υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια να διανυθούν μέχρι να φτάσει σε εμάς, αλλά ας μην κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Σύνταξη με ipv4 πάντως ΔΕΝ θα πάρουμε, όσο και να σκαλίζουμε συρτάρια για ξεχασμένες μοιρασμένες ipv4 εδώ κι εκεί που νομίζουμε οτι θα περίσσευαν "αν κι εφόσον". ;-) Επόμενο ορόσημο, η εξάντληση των διαθεσίμων από RIR.
 14. Ήρθε το τέλος! ;-) <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> Σήμερα ξύπνησα με την αίσθηση ότι κάτι αλλάζει «απότομα» … και δεν ήταν ο καιρός! Έχω την ίδια αίσθηση που είχα όταν κάποτε στον περασμένο αιώνα μου φαινόταν μακρυά το 2011 ας πούμε… «και ξαφνικά είναι 2011». Καθόλου ξαφνικά, και καθόλου απρόσμενα βέβαια. Με τον ίδιο τρόπο, χρόνια το περιμέναμε, χρόνια το συζητούσαμε ως «κάτι που θα γίνει κάποτε» και να που ήρθε η ώρα να το ζήσουμε κιόλας από κοντά. Θα το λέμε στα εγγόνια μας… ;-) Σίγουρα δεν κομίζω γλαύκας. Φτάσαμε στο τέλος
×
×
 • Create New...