Jump to content

tasos

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Blog Comments posted by tasos

  1. Μπράβο Βαγγέλη.

     

    Πολύ δυνατή παρουσίαση και πολύ δυνατό προϊόν.

     

    Το Unified Communication είναι προ των πυλών και ελπίζουμε η Ελληνική αγορά να μπορέσει να απεξαρτητοποιηθεί απο τις κλασικές λύσεις επικοινωνίας.

     

    Όπως λέει και ο gvarakis προηγούμενα μένει να δούμε πόσο έτοιμο είναι το προϊόν για να υλοποιηθεί σε εταιρείες και να είναι αξιόπιστο.

  2. Βαγγέλη είσαι απίστευτος.

    Πολύ Super δουλειά. Μάλλον πρέπει να είσαι ο πρώτος στον πλανήτη που κατέβασε τον Hyper-V Server απο την Microsoft μόλις βγήκε. Δεν εξηγείται αλλιώς η περίπτωσή σου.

     

    Και σκέψου Θανάση, οτι θα μπορούσε να βάλει επάνω στον Hyper-V Server που εγκατέστησε σαν Virtual Machine σε Win2008 Hyper-V και άλλο Hyper-V Virtual Machine στο οποίο θα μπορούσε να ...........................

    Του Matrix γίνεται!!!

    It is a great time to live.

  3. Και όμως δουλεύει. Συγχαρητήρια στην Acronis.

     

    Δοκιμάστηκε με Virtual PC 2007 και Image απο Win2003 Server και όλα δούλεψαν τέλεια. Θα δοκιμαστεί και με Virtual Server με Exchange ή Domain Controller (δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα, απλά για επιβεβαίωση) και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

    Αρχικά ενθουσιάστηκα όταν έμαθα οτι μπορεί η νέα έκδοση του Acronis να κάνει convert σε virtual, στην συνέχεια εντυπωσιάστηκα όταν είδα τελικά πόσο απλό είναι (μέχρι και το όνομα του δεύτερου partition έβγαλε ίδιο όταν έβαλα το .vhd που είχα κάνει convert). Τελικά μάλλον θα τρελαθώ όταν αρχίσω να μετατρέπω όλους τους Servers των πελατών σε virtual.

     

    Μπράβο στην ομάδα για το ωραίο άρθρο και τις σωστές πληροφορίες.

    'Ηδη αρχίζει και φεύγει το άγχος του disaster recovery.

     

    Viva Virtual

  4. Άντε να σας ζήσει και ηλεκτρονικά (λίγο καθυστερημένα βέβαια, κοντεύει το κοριτσάκι να πάει σχολείο και εγώ σας εύχομαι τώρα, αλλά είχα καιρό να συνδεθώ. Ναι το ξέρω δεν θα το ξανακάνω - θα το γράψω στον πίνακα 'cliboard' 100 φορές - δεν κάνουμε πάνω απο μια, άντε δυο ημέρες να συνδεθούμε στο autoexec)Καλό κουράγιο, να είστε και εσείς καλά να την χαίρεστε.

×
×
  • Create New...